Stiri externe

Şi-a sărutat fiica şi s-a aruncat în aer. Povestea DRAMATICĂ a actriţei care s-a transformat într-o criminală

Aminat Kurbanova, o actriţă în vârstă de 29 de ani, a fost crescută în religia creştină, iar în urmă cu nouă ani s-a căsătorit cu un tânăr de care s-a îndrăgostit la şcoala de actorie.

În urmă cu patru ani, s-a convertit la Islam, iar acum trei luni a intrat în casa unui preot musulman din Daghestan, în Rusia, şi s-a aruncat în aer, ucigând opt persoane.

Explozia a şocat Rusia, iar mama actriţei susţine că fiica ei “a fost un om bun, nu un monstru”.

Kurbanova a crescut în Makhachkala, în Daghestan, şi s-a căsătorit cu Marat Kurbanov, alături de care au avut o fată, Malika, născută în 2005. În urmă cu şase ani, cei doi s-au convertit la islamism, la cererea cumnatului Rustam.

“Mi-a spus că a găsit o religie potrivită pentru ea”, a declarat mama ei pentru Sunday Times, adăugând: “Imediat, cei doi au părăsit teatrul, deoarece dansul şi actoria sunt considerate nedemne pentru Islam”. Cumnatul actriţei a murit în timpul unui raid al poliţiei în 2008, fiind considerat un militant islamist.

Cuplul a plecat atunci de acasă şi s-a alăturat unei grupări teroriste. Marat, soţul actriţei, şi-a pierdut viaţa în 2009, fiind împuşcat în maşină de către poliţişti, deoarece nu a oprit la un control de rutină.

În urmă cu trei luni, Kurbanova a intrat în casa şeicului Said Atsayev (74 de ani) şi, după ce şi-a sărutat fiica de adio, a detonat bomba pe care o avea asupra ei, ucigându-l pe preot, dar şi un copil de 12 ani. În total au fost opt victime.
Cel puţin 12 lideri religioşi au fost ucişi în Daghestan în ultimii doi ani. Militanţii cred că preoţii sunt mult prea apropiaţi de autorităţile ruse.

Citește și:  EUROVISION continuă, încurajează şi celebrează tradiția SODOMITĂ

Asteptam cu interes parerea dumeavoastra despre aceasta religie,care spala mintea unor oameni mai sensibili si ii transforma in teroristi.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Close