Quantcast
Sir Richard Dearlove: „CORONAVIRUS a fost creat de chinezi în laborator şi scăpat accidental” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sir Richard Dearlove: „CORONAVIRUS a fost creat de chinezi în laborator şi scăpat accidental”

Asculta informatia

Sir Richard Dearlove, fost director al MI6, serviciul de informaţii externe al Marii Britanii, este convins că noul coronavirus provine din Wuhan şi a fost scăpat accidental în timpul unui experiment relateaza, adevarul.ro

„Cred că a început accidental”, a declarat Dearlove, director al MI6 între 1999 şi 2004, pentru podcastul Telegraph’s Planet Normal.

Citeste si: Iată pe scurt de ce „PANDEMIA” de CORONAVIRUS este o înscenare

Potrivit fostului şef MI6, coronavirusul SARS-CoV-2 a fost creat de oameni de ştiinţă din China şi a scăpat în lume în timpul unui experiment pe lilieci. El îşi bazează afirmaţia pe un nou studiu ştiinţific „important”.

În opinia sa, China se va confrunta cu presiuni pentru a explica toată această situaţie care a dus la moarte, izolare în casă şi prăbuşire economică, iar unele ţări îşi vor revizui relaţiile cu gigantul asiatic.

Această teorie se apropie de cea a preşedintelui american Donald Trump, care a vorbit în repetate rânduri despre „virusul Wuhan” sau „virusul chinezesc” scăpat accidental. China a răspuns cu o contraacuzaţie, şi anume că noul coronavirus ar fi fost adus în Wuhan de armata americană.

Dincolo de aceste acuzaţii formulate fără dovezi, comunitatea americană de informaţii a stabilit la sfârşitul lui aprilie că „virusul (SARS-CoV-2) nu a fost creat de om sau modificat genetic”. Comunitatea ştiinţifică consideră în general că noul coronavirus a apărut natural, cel mai probabil de la lilieci.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply