Site-ul web al orașului Philadelphia omite referirile la mame și numește avortul un „drept al omului”

Asculta informatia

Avortul nu este doar „asistență medicală”, ci „un drept al omului”, așa spune orașul Philadelphia.

Site-ul oficial al orașului Philadelphia a publicat o pagină pro-avort pe 2 noiembrie, care include utilizarea unui limbaj neutru din punct de vedere sexual pentru a sugera că bărbații pot rămâne însărcinați.

Pagina de pe Phila.gov intitulată „Filadelfienii  prezinta servicii de avort sigure și legale” le spune rezidenților că avortul este încă legal în stat după ce Curtea Supremă a SUA a anulat Roe v. Wade și oferă resurse pentru „oamenii care doresc să prevină sarcini neplanificate sau au nevoie de un avort.”

În „concluzia”, site-ul afirmă că „majoritatea americanilor” susțin menținerea legală a avortului, citând datele Pew Research care constată că 61% dintre americani cred că avortul ar trebui să fie legal în toate sau în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, un sondaj recent Gallup a constatat că 51% dintre americani spun că avortul ar trebui permis numai în anumite circumstanțe.

Pagina – care prezintă sigla oficială a orașului Philadelphia și se identifică în partea de sus a paginii drept „site-ul oficial al guvernului orașului Philadelphia” – leagă interzicerea avortului la „inegalitate” și susține că atât avorturile chirurgicale în clinică, cât și Avorturile spontane induse prin pastilele de avort sunt „foarte sigure”.

„Avortul este asistență medicală, iar accesul la avort sigur este un drept al omului”, se arată în pagină.

Site-ul web al orașului a pledat de asemenea pro avort pentru „persoanele abuzate” ca mijloc de a vedea o „reducere a violenței fizice” sau a abuzului din partea unui „partener violent”.

Există de asemenea un link către Fondul de eliberare a avortului (ALF-PA) , care îi ajută pe rezidenți să obțină sprijin financiar și informații pentru a obține un avort. ALF își oferă viziunea „pentru Philadelphia și județele din jur unde eliberarea avortului și alte forme de libertate reproductivă sunt normalizate și sărbătorite. 

O declarație de pe site-ul web ALF-PA cere ca „persoanele care caută avort” să fie „libere de rușine, auto-învinovățire sau stigmatizare” și se angajează să lucreze pentru un viitor în care „informațiile despre toate tipurile de îngrijire a avortului sunt încadrate pozitiv și îngrijirea avortului este ușor de accesat pentru oricine.”

În 2022, orașul Philadelphia a oferit ALF-PA 500.000 de dolari în finanțare „fără precedent” pentru „asistență financiară de urgență pentru persoanele care doresc să avorteze”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply