Quantcast
Situaţie CRITICĂ în Israel! Are cel mai mare număr de contagieri zilnice cu coronavirus de la începerea pandemiei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Situaţie CRITICĂ în Israel! Are cel mai mare număr de contagieri zilnice cu coronavirus de la începerea pandemiei

Israelul a înregistrat în ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare număr de contagieri zilnice cu coronavirus de la începerea pandemiei, la puţin timp după ce a impus noi restricţii în urma unei relaxări precipitate, relatează  agerpres.

Este vorba de cel mai mare număr înregistrat în ţară de la debutul pandemiei în urmă cu patru luni şi arată că peste 5% din testele realizate au avut un rezultat pozitiv.

După două luni de la o relaxare rapidă a restricţiilor sociale, guvernul a impus luni o serie de măsuri ce limitează majoritatea reuniunilor publice la maximum 50 de persoane, dar continuă să ignore recomandările experţilor şi chiar ai unor oficiali ai sănătăţii care cer măsuri mai drastice pentru a frâna al doilea val de coronavirus.

Într-un interviu acordat postului public de radio, ministrul fără portofoliu Tzachi Hanegbi, a declarat că 99% din ceea ce face guvernul are legătură cu pandemia de coronavirus.

Afirmaţiile sale intervin după o declaraţie a ministrului apărării, Beny Gantz, care a semnalat că anexarea teritoriilor din Cisiordania ocupată este mai puţin urgentă decât actuala pandemie.

Citeste mai mult pe: https://europanews.ro/situatie-critica-in-israel-are-cel-mai-mare-numar-de-contagieri-zilnice-cu-coronavirus-de-la-inceperea-pandemiei/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply