Quantcast
Soția pastorului torturat într-o închisoare iraniană: „Dumnezeu e bun” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Soția pastorului torturat într-o închisoare iraniană: „Dumnezeu e bun”

Naghmeh Abedini, soția pastorului american Saeed Abedini, care se află într-o închisoare iraniană din cauza credinței lui, afirmă că e convinsă că Dumnezeu îi va aduce soțul înapoi acasă. În același timp, însă, ea adaugă că până și dacă nu va face acest lucru, tot e un Dumnezeu bun.

abedini_family_400

Soția pastorului a afirmat că Dumnezeu a fost bun față de ea și cei doi copii ai lor, în ciuda greutăților, relatează Christian Post. Întrebată dacă crede că soțul ei se va întoarce acasă, ea a răspuns: „Da”, adăugând că „până și dacă n-o va face, tot e un Dumnezeu bun. […] Nu putem forța mâna lui Dumnezeu pentru a obține anumite rezultate”.

Naghmeh a afirmat că Saeed se simțea bine când familia l-a vizitat săptămâna trecută, deși fusese bătut recent și avea o sângerare internă. „Dar se simte mult mai bine”. Încă are dureri, dar „sperăm să-l putem trata”.

Întrebată cum se confruntă copiii cu această situație, Naghmeh a răspuns: „Le-a fost foarte greu. […] Recent am postat pe Facebook un material video care-l prezenta pe Jacob plângând și spunând: «Doamne Iisuse, te iubesc, adu-l pe tati acasă»”. Uneori se trezesc dimineața după un vis și întreabă dacă tatăl lor s-a întors acasă, a adăugat ea.

Soția pastorului a fost, de asemenea, întrebată de unde își trage puterea de a face față acestei situații, iar ea a răspuns: „De la Christos”. Ea a spus, de asemenea, că Dumnezeu i-a oferit o platformă pe care să vorbească despre Christos.

La începutul lunii iunie, Naghmeh a făcut apel la sprijinul ONU, ocazie în care a afirmat în fața reprezentanților a 196 de țări că soțul ei e în închisoare pentru că el crede că Iisus Christos a murit pentru păcatele omenirii și oricine crede în El poate fi împăcat cu Dumnezeu. Reprezentanții celor 196 de țări au putut auzi acest mesaj în limbile lor native, întrucât apelul ei a fost tradus simultan, a precizat Naghmeh.

Abedini, un fost musulman convertit la creștinism în anul 2000 și ulterior devenit pastor, a fost arestat anul trecut și condamnat sub acuzația de atentat la securitatea națională, deși adevăratul motiv este cunoscut ca fiind activitățile sale de plantare de biserici și de construire a unui orfelinat în Iran, țara sa de origine.

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply