Quantcast
Socant:O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Socant:O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare

O femeie din Nigeria ar fi dat nastere unei creaturi bizare, care seamana cu un cal, in timp ce se afla intr-o biserica.

Biserica din Nigeria

Femeia, a carui nume a nu a fost facut public, ar fi dat nastere creaturii, joi, in statul nigerian Edo, pe cale naturala, in timpul unei rugaciuni evanghelice, scrie themorningstarr.co.uk.

Martorii spun ca femeia era o vanzatoare de legume care participa la slujbe sperand ca preotul o va vindeca de sterilitate.

Cei prezenti la ritual sustin ca preotul Silva Wealthar fi uns-o cu uleiuri si ar fi inceput sa se roage pentru ca demonul responsabil pentru lipsa fertilitatii femeii sa ii paraseasca trupul.

In timp ce toata congregatia se ruga, femeia ar fi inceput sa sangereze si ar fi intrat in travaliu.

Preotul si crediciosii au fost socati sa vada creatura care s-ar fi nascut, scrie si Modern Ghana.

O asistenta, Veronica Egiebor, a fost martora dramaticelor evenimente.

“Se tinea de piciorul cuiva in timp ce se chinuia in impinga mai tare pentru ca pruncul sa se nasca. Apoi, ceva a cazut, iar femeia s-a prabusit. Oamenii au spus ca seamana cu o capra, insa arata mai degraba ca un cal. Avea gatul si urechile lungi. Arata exact ca un manz”, a povestit asistenta pentru presa locala.

cal

“Nu pot sa descriu faptura. Am vazut oameni care au vomitat tot felul de lucruri in timpul ritualurilor, insa niciodata asa ceva”, a spus si preotul.

Dupa ce creatura s-ar fi nascut, preotul Wealth i-ar fi avertizat pe cei prezenti sa stea departe de presupusul demon, moment in care mai multi credinciosi ar fi fugit din biserica.

Femeia ar fi fost transportata la spital, iar calul ar fi ramas pe podeaua bisericii.

Nimeni nu ar fi incercat sa ii acorde primul ajutor “bebelusului”, iar pana sa ajunga jurnalistii sa faca poze, creatura ar fi murit deja, scrie publicatia nigerina Tribune Nigeria.

Trupul neinsufletit ar fi ramas in biserica pana a doua zi dimineata, cand, la insistentele credinciosilor care il credeau o rusine, ar fi fost aruncat.

Se pare ca miracolele sunt comune la World Liberation Ministry, la fel ca episoadele senzationale de varsaturi despre care vorbea preotul. De asemenea, credinciosii ar fi fost martorii unor transformari magice.

“Am vazut bani transformati in broaste testoase in biserica”, a spus unul dintre credinsiosi.

Doctorul Jerry Uwaifo, ginecolog la Central Hospital din orasul Benin, citat de The Morning Starr, a fost intrebat daca este posibil ca o femeie sa dea nastere unui cal.

“Dumnezeu nu face astfel de miracole. Nu i-ar da voie unei femei sa dea nastere unui cal”, a raspuns acesta.

La fel de sceptici sunt si cititorii tabloidului The Morning Starr.

“Stiinta cere ca aceasta nastere sa fi fost documentata video”, este de parere Stephen Elliott din Miami, Florida.

Despre

Leave a Reply