Quantcast
Socati de actele de cruzime ale statului islamic, zeci de musulmani parasesc islamul si se convertesc la crestinism – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Socati de actele de cruzime ale statului islamic, zeci de musulmani parasesc islamul si se convertesc la crestinism

Practicile crude ale statului islamic in Irak si Siria au fost atat de socante pentru musulmani, incat multi dintre acestia au parasit islamul si s-au convertit la crestinism.

MuslimPrayingHandsImages1

Potrivit rapoartelor institutului Pew Research, in anul 2050 islamul va fi cea mai raspandita religie din lume. Insa actele inumane ale statului islamic efectuate in numele lui Allah au speriat musulmanii din intreaga lume, care pun acum la indoiala credinta lor si decid sa o paraseasca.

Conform marturiilor misionarilor crestini care lucreaza in lumea islamica, reiese faptul ca exista mai multi musulmani convertiti la credinta crestina in ultimii 14 ani (de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite), decat in intreaga istorie de pana atunci a islamului.

Multi dintre musulmani au declarat ca „daca actiunile statului islamic reprezinta Islamul, atunci noi il parasim”. „Unii dintre ei devin atei”, a declarat fratele Rachid, care prezinta un program despre musulmani in limba araba la o televiziune occidentala.

Exista acum un val de ateism in lumea araba, iar multi L-au ales pe Isus Hristos ca alternativa. In aceste conditii, islamul ar putea ajunge la colaps”, a declarat fratele Rachid, al carui tata este un imam marocan. Acesta a ascuns faptul ca fiul lui a devenit crestin.

Pastorul Fouad Rasho de la Angered Alliance Church, el insusi un fost imigrant din Siria, a declarat recent ca a botezat mai mult de o suta de fosti musulmani.

Salbaticia actiunilor statului islamic i-a determinat sa vina la Isus. In fiecare saptamana unul sau mai multi oameni vin la mine sa-mi spuna ca vor sa cunoasca despre crestinism si invataturile Bibliei, fiind deranjati ca in numele islamului se comit atrocitati. Ei spun ca nu doresc sa continue cu aceasta religie”, marturiseste pastorul Rasho.

Noii convertiti la crestinism pastreaza in taina schimbarea credintei, pentru a-si proteja viata si pentru a nu fi marginalizati de societatea musulmana.

Imran (nu este numele sau real), un student britanic dintr-o familie de imigranti pakistanezi spune ca parasirea Islamul este dificila. „Daca cineva paraseste islamul, devine un apostat si este renegat atat de familia sa, cat si de prieteni si de intreaga societate”, a declarat el.

Sursa: Acontecer Cristiano via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply