Quantcast
Sodoma, Canada si Gomora – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sodoma, Canada si Gomora

Actele sexuale cu animalele sunt legale in Canada, atat timp cat nu exista o penetrare implicata, potrivit unei hotarari pronuntate de Curtea Suprema. Constatarea a rezultat dintr-un caz in Columbia Britanica in care a fost condamnat un barbat pentru 13 atacuri sexuale asupra fiicelor sale vitrege, inclusiv o acuzatie de bestialitate. Dar barbatul, identificat doar ca DLW, a fost achitat de acuzatia bestialitatii cu noua hotarare.

Astfel, tribunalul a decis printr-o majoritate de 7-1 ca bestialitatea a necesitat penetrarea. „Nu exista nici un indiciu in niciunul din documentele parlamentare potrivit carora s-ar fi pretins o schimbare substantiala in elementele infractiunii de bestialitate intentionata”, se arata in hotarare.

Potrivit dosarului instantei, DLW a uns cu unt de arahide organele genitale ale victimelor sale si a facut cainele familiei sa le linga in timp ce el inregistra pe video. Documentele Curtii dezvaluie ca DLW a incercat sa-l faca pe caine sa efectueze relatii sexuale cu fiica vitrega, dar in cele din urma nu a reusit.

Judecatoarea Rosalie Abella a fost unica disidenta, si a sugerat instantei sa respinga recursul. „Actele cu animale care au un scop sexual sunt inerent exploatatoare, indiferent daca exista sau nu penetrare”, a scris ea.

Reprezentantii pentru Animal Justice, care au adus cazul la Curtea Suprema, au declarat ca hotararea ar trebui sa incurajeze Parlamentul sa actioneze pentru schimbarea unor legi depasite care nu reusesc sa protejeze animalele tarii de oameni demonici.

„Incepand de azi, legea canadiana acorda celor care abuzeaza de animale licenta de a folosi animalele pentru satisfactia lor sexuala”, a declarat directorul executiv al Animal Justice, Camille Labchuk, pentru The Independent prin intermediul declaratiei prin e-mail. „Acest lucru este complet inacceptabil, contrar asteptarilor societatii, si nu se poate permite sa continue”. –  SURSA via https://karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply