Quantcast
Soldaţi israelieni ţinta unor atacuri deliberate în Cisiordania – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Soldaţi israelieni ţinta unor atacuri deliberate în Cisiordania

Asculta informatia

Un palestinian a fost ucis vineri de armata israeliană în timp ce încerca să intre cu maşina în soldaţi israelieni într-o zonă situată la nord de Ramallah, în Cisiordania, a anunţat armata israeliană, relatează  agerpres.

Niciun soldat israelian nu a fost rănit în incident, a precizat armata într-un comunicat. Identitatea atacatorului nu este cunoscută deocamdată.

Citește și: Victorie pentru Bisericile din Chicago – Guvernatorul renunță la ordinele abuzive de teama Curții Supreme

Armata a anunţat ”o tentativă de atac cu maşină-berbece” în apropierea coloniei Halamish, la nord de Ramallah.

„Un palestinian a încercat să intre cu maşina într-un grup de soldaţi (…) Ca răspuns, trupele au tras asupra atacatorului şi l-au neutralizat”, a adăugat armata într-un mesaj postat pe Twitter.

O purtătoare de cuvânt a armatei a declarat pentru AFP că bărbatul a fost ucis.

Luni, un palestinian din Ierusalimul de Est, care a încercat să înjunghie un poliţist israelian în partea de est a oraşului, a fost rănit grav de forţele de securitate, potrivit poliţiei.

Citește și: Cum alungă coronavirusul un teleevanghelist american: „Te spulber cu furtuna divină”

Israelul şi Cisiordania ocupată au fost, din octombrie 2015 şi luni întregi, teatrul unor atacuri antiisraeliene, comise deseori cu cuţit de către tineri palestinieni izolaţi, care au recurs în unele cazuri la maşină şi la armă.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply