Quantcast
Solidaritate pentru Gao şi familia lui – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Solidaritate pentru Gao şi familia lui

De aproape doi ani, Gao Zhisheng, un avocat creştin pentru drepturile omului din China a fost reţinut de către autorităţi, iar starea lui nu se cunoaşte.

Iniţial, autorităţile l-au luat din casa lui din provincia Shaanxi, în data de 4 februarie, 2009 şi l-au ţinut închis timp de 13 luni. La începutul lunii aprilie, 2010, au circulat ştiri despre faptul că acesta ar fi fost eliberat. La scurt timp după acestea, rapoartele de ştiri au spus că el este încă dat dispărut.

Într-un intreviu dat la radio în luna octombrie, soţia lui lui Gao, Geng He, a declarat că ea şi familia doresc  foarte mult să îl găsească pe Gao: “Familia mea vrea măcar să aibă veşti despre el. Când am vorbit cu sora lui, aceasta a spus că el este un membru al familiei şi că le este tuturor foarte dor de el.”

Să ne rugăm pentru credinţa celor dragi lui Gao şi pentru ca acesta să continue să privească la Domnul şi Tatăl lui pentru încurajare şi călăuzire în aceste vremuri grele. Să ne rugăm ca autorităţile din China să acorde libertate religioasă.

Şi tu te poţi implica în efortul celor din lumea întreagă pentru a-l ajuta pe Gao. În data de 10 decembrie, de Ziua Drepturilor Omului, ChinaAid a coordonat o campanie cu scopul de a duce autorităţilor din China 150 000 petiţii semnate pentru eliberarea lui Gao. Poţi să scrii o scrisoare personală pentru a cere eliberarea lui Gao, trimiţând-o la Ambasada Chinei în Ottawa, la următoarea adresă:

H.E. Zhang Junsai

Ambassador

Embassy of the People’s Republic of China in Canada

515 St. Patrick St.

Ottawa, ON K1N 5H3

Tel: 613-789-3509

Fax: 613-789-1414

Sursa: www.persecution.net

Despre

Leave a Reply