Quantcast
Soros dă foc Americii pentru a-l răsturna pe Trump. Iată dovezile – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Soros dă foc Americii pentru a-l răsturna pe Trump. Iată dovezile

Din prima zi de mandat a președintelui Donald Trump, George Soros a sunat goarna, iar Stânga radicală a strâns rândurile pentru a provoca o schimbare de putere prin violență.

LifeSiteNews a inițiat o petiție online, prin care cere administrației Donald Trump să ancheteze rolul lui George Soros în haosul social dezlănțuit pe străzile Americii.

Citeste si: Administrația Trump nu permite ambasadelor americane să arboreze „steagul gay”

Stânga radicală a fost implicată din primele momente de după învestirea lui Donald Trump într-o mișcare concertată de a semăna dezbinare și confuzie, arată LifeSiteNews într-un amplu documentar prin care justifică inițierea petiției.

Stânga radicală a pus de la bun început semnul egalității între programele Make America Great Again și America First ale lui Trump, și naționalismul nazist și suprematismul alb.

Nu întâmplător, la apelul de unitate adresat de Trump națiunii americane, Stânga a organizat o „Rezistență”, împrumutând termenul mișcărilor paramilitare și civile care s-au opus nazismului.

Părintele radicalilor progresiști de azi, Saul Alinski, a scris în „Rules for Radicals” că „un organizator trebuie să provoace insatisfacție și nemulțumire”. Este exact ceea ce Stânga radicală a făcut neîncetat de la învestirea lui Trump, observă LifeSiteNews.

După numai șase zile de la victoria lui Trump în alegerile prezidențiale din 2016, Democracy Alliance, organizație de tip „dark money” (bani destinați unor scopuri „civice”, ai căror donatori nu trebuie să-și dezvăluie identitatea) a lui George Soros, formată din 110 miliardari, a avut o întrunire la Mandarin Oriental Hotel din Washington, D.C., pentru a formaliza „Rezistența”, scria Politico Magazine, pe 14 noiembrie 2016.

Titlul articolului era: „Soros se aliază cu donatorii pentru a-i rezista lui Trump și «a lua înapoi puterea»: Principalii donatori liberali se strâng în spatele ușilor închise cu Pelosi, Warren, Ellison și șefii sindicali pentru a-și linge rănile și a strânge bani.”

După patru zile de întruniri cu ușile închise, armata de Rezistență era formată, scrie LifeSiteNews. În total, erau 172 de organizații, multe dintre ele deja active în timpul altor revolte stângiste, ca Occupy Wall Street, revoltele anti-capitaliste care au loc la întrunirile financiare internaționale, protestele climatice, antirăzboinice și, desigur, protestele Black Lives Matter.

Însă unul dintre cele mai active grupuri participante la întruniri a fost o organizație, numită „Indivizible”, și care, într-un ghid online, conchidea că „în ciuda faptului că nu are mandat, Trump va încerca să își folosească majoritatea din Congres pentru a schimba fața Americii după propriul său chip rasist, autoritarist și corupt”.

Obișnuitul amestec al problemelor stângiste convenea perfect scopurilor organizatorilor. Aceasta, deoarece, scrie LifeSiteNews, „problema nu este niciodată problema, problema este întotdeauna revoluția”, și adaugă:

Citeste si: De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale

„Alegerea președintelui Donald Trump a zdrobit speranțele numeroșilor progresiști, care (după opt ani de președinție a lui Obama – n.r.), credeau că au reușit să secularizeze și să culpabilizeze națiunea cea mai puternică din lume și să o facă să se supună brokerilor de putere ai guvernului unic mondial.”

În aceste condiții, orice criză era bună pentru a destabiliza administrația conservatoare a lui Trump, care voia să redea Americii măreția națională și patriotismul de odinioară.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Despre Info Crestin News

Leave a Reply