Quantcast
Spuneți-le celor mici adevărul! Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun, ci despre nașterea unui copil care, atunci când a crescut, a biruit lumea, un copil care a împărțit timpul în două – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Spuneți-le celor mici adevărul! Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun, ci despre nașterea unui copil care, atunci când a crescut, a biruit lumea, un copil care a împărțit timpul în două

Cunoscutul om de televiziune Dan Negru îi îndeamnă pe părinți să le vorbească celor mici despre adevărata sărbătoare din 25 decembrie, care nu este despre Moș Crăciun, ci despre copilul care a biruit lumea:

„Spuneți-le copiilor ADEVĂRUL ! Spuneți-le că Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun, ci despre nașterea unui copil care atunci când a crescut a biruit lumea. Un copil care a împărțit timpul in două: înainte și după nașterea Lui. De la nașterea Lui încoace se numără anii ! Au trecut 2022 !

Spuneți-le că bebelușul născut acum e cel care mai târziu va să vie cu slavă să judece viii si morții, a cărui împărăție nu va avea sfârsit…“, a spus Dan Negru.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply