Quantcast
Sri Lanka: In duminica de Pasti masacru jihadist in biserici si hoteluri – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sri Lanka: In duminica de Pasti masacru jihadist in biserici si hoteluri

CLM18. Colombo (Sri Lanka), 21/04/2019.- Locals and police gather at the Secon church Batticalova central road in Colombo, Sri Lanka, 21 April 2019. According to the news reports at least 138 people killed and over 400 injured in a series of blasts during the Easter Sunday service at St Anthony’s Church in Kochchikade, Shangri-La Hotel and Kingsbury Hotel with many more places. EFE/EPA/M.A. PUSHPA KUMARA

Atacurile au fost efectuate de teroristi sinucigasi care au ucis cel putin 165 persoane. Si mass-media stangista continua sa sublinieze „islamofobia” noastra. Dupa acest masacru ingrozitor impotriva crestinilor nu va exista, ca de obicei, nici o revarsare a durerii si a simpatiei pe care am vazut-o dupa atacul moscheii din Noua Zeelanda. Nu vor fi donatii de cruci, nici simpatie pentru comunitatea crestina. Numai musulmanii, faptasii acestui masacru, au statut protejat de victime. Doar viata lor conteaza. Si astfel, duminica de Pasti din acest an vine inundata in sange, o baie de sange care va veni in curand in bisericile din tot Occidentul, datorita agendei sinucigase a stangii.

Exploziile din Sri Lanka: 165 morti in cel mai grav atac terorist al decadei, cu sase explozii in bisericile Kochikade, St Sebastian si Batticaloa in timpul slujbei de Pasti, celelalte locatii sunt Hotel Shangri La, Cinnamon Grand si hotelul Kingsbury.

Exploziile au avut loc la ora 8.45 (ora locala), cand slujbele duminicale de Pasti erau in curs de desfasurare in biserici, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Ruwan Gunasekera.

Numarul de morti din atacurile teroriste din Sri Lanka a ajuns la 165, si se asteapta sa creasca cu cei raniti grav. Alte sute de crestini au fost raniti in sase explozii in serie prin trei biserici si trei hoteluri in aceasta dimineata.

Cel putin noua straini au fost ucisi in cele sase explozii in serie care au izbucnit duminica dimineata in Sri Lanka, a spus politia.

1555830908-0001ft42o

Doua dintre cele sase atacuri care au zguduit Sri Lanka in aceasta dimineata sunt raportate ca fiind efectuate de atentatori sinucigasi. Atacul la hotelul Shangri La a fost efectuat de teroristul sinucigas Zahran Hashim, in timp ce Abu Mohammad a fost identificat ca atacator la biserica Batticalao ….

Mortii si ranitii au fost dusi la Spitalul National din Colombo, conform informatiei medicale.

Citeste mai departe pe: karensmithdotblog.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply