Quantcast
Starea de sănătate a lui Billy Graham s-a deteriorat in mod semnificativ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Starea de sănătate a lui Billy Graham s-a deteriorat in mod semnificativ

Asculta informatia

Starea de sănătate a lui Billy Graham s-a deteriorat semnificativ în ultimele zile, a declarat fiul său Franklin Graham, președintele Billy Graham Evangelistic Association ne relatează revista Charisma News.

Billy Graham | Foto: Charisma NewsBilly Graham |
Foto: Charisma News

“Starea de sănătate a tatălui meu s-a deteriorat în ultimele zile. Nici măcar nu sunt sigur dacă el este conștient de faptul că Nelson Mandela a trecut în eternitate. Puterea l-a lăsat. Cele mai importante organe vitale sunt în stare bună, dar pur si simplu este slăbit, este fiind acasă “, – a spus Franklin în timpul evenimentului de caritate de dinainte de Crăciun.

Vă amintim că în luna noiembrie, Billy Graham a împlinit 95 de ani. Câteva săptămâni mai târziu, el a fost spitalizat din cauza unor probleme pulmonare care le-a avut în ultimii ani.

“Tatăl meu nu a renunțat. El este înconjurat de oameni cărora le pasă de el, îl iubesc. Deci e pe mâini bune. El este deja de 95 de ani și rugăciunile pentru sănătatea tatălui meu sunt întotdeauna binevenite”- a spus fiul său după ultima externare din spital.
Sursa: Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply