Quantcast
Statele Unite: Curtea Supremă se pronunță în favoarea unui poștaș creștin, forțat să lucreze duminica – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Statele Unite: Curtea Supremă se pronunță în favoarea unui poștaș creștin, forțat să lucreze duminica

Asculta informatia

Forțat să livreze pachetele Amazon duminica sau să renunțe, poștașul creștin și-a părăsit postul în 2019. Pe 29 iunie, Curtea Supremă a Statelor Unite a decis că este vorba despre un abuz al Serviciului Poștal din SUA.

Munca duminica este o „greutate nejustificată”. Potrivit unui verdict din 29 iunie al Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii, Serviciul Poștal nu poate forța livratorii creștini să lucreze duminica. Cea mai înaltă instanță a respins astfel o decizie a unei instanțe inferioare luată în mai.

De credință creștină, Greg Groff și-a câștigat așadar cazul la patru ani după ce a fost forțat să demisioneze, pentru că era obligat să lucreze duminica.

Oficiul poștal Quarryville din comitatul Lancaster, Pennsylvania i-a cerut să livreze pachetele Amazon duminica. A fost lucrător poștal timp de șapte ani.

Libertatea religioasă la locul de muncă, protejată de Legea drepturilor civile din 1964, este astfel restaurată. Randall Wenger de la Centrul de Drept pentru Independență, care l-a susținut pe Groff, a spus: „Păzirea zilei de Sabat este esențială pentru multe credințe – o zi rânduită de Dumnezeu. Nimeni nu ar trebui să fie forțat să încalce Sabatul pentru a ocupa un loc de muncă.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply