Quantcast
Statele Unite: Donald Trump vinde Biblii patriotice – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Statele Unite: Donald Trump vinde Biblii patriotice

Donald Trump se oferă să comande ediții ale singurei Biblii pe care el „o aprobă”, „Dumnezeu să binecuvânteze Biblia SUA”. Pe lângă textul biblic, acesta conține copii ale textelor fondatoare din istoria Statelor Unite.

Fostul președinte american și candidat la președinție în noiembrie anul viitor avea deja marca sa de pantofi și parfumuri, iar astăzi vinde biblii. Pe 26 martie, el a publicat un videoclip pe rețeaua sa de socializare Truth Social prin care îi invită pe susținătorii săi să cumpere „Dumnezeu să binecuvânteze Biblia SUA”, cu un mesaj care trimite către un nou site cu același nume . Media cu orientare democrată APnews subliniază că acest marketing are loc în timp ce costurile legale ale lui Donald Trump se acumulează.

Lucrarea, vândută la prețul de 59,99 USD, include textul biblic al versiunii tradiționale King James, dar mai presus de toate este foarte patriotică. Astfel, printre textele integrate în carte se numără copii ale mai multor pasaje din Constituția americană, Declarația de independență și jurământul de credință față de steagul Statelor Unite. Există, de asemenea, refrenul scris de mână al unui cântec celebru al cântărețului country Lee Greenwood, „God Bless the USA”, cântat adesea din 1984 în timpul mitingurilor politice republicane.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply