Quantcast
Statuia controversată a fost înlăturată din fața ONU – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Statuia controversată a fost înlăturată din fața ONU

Statuia expusă la Organizația Națiunilor Unite din New York, care a fost asemănată cu „fiara” de la sfârșitul timpurilor din cartea Apocalipsa a Noului Testament, a fost înlăturată.

Opera de artă cunoscută sub numele de „Gardianul păcii și securității internaționale” a fost afișată pentru prima dată în noiembrie, în fața Pieței Vizitatorilor la ONU.

Stéphane Dujarric, purtătorul de cuvânt al Secretarului General, a declarat pentru CBN News că statuia nu era permanentă și era planificată îndepărtarea acesteia. Deși unii ar putea considera leul înaripat ca fiind artă, alții nu au fost atât de impresionați de imagine, spunând că seamănă ciudat de mult cu „fiara” descrisă de apostolul Ioan în cartea Apocalipsa a Bibliei și de profetul Daniel în Vechiul Testament. Numeroase comentarii despre statuie au inundat rețelele de socializare de la amplasarea acesteia.

Într-un comunicat al Secretariatului General ONU de miercuri se precizează că această statuie a fost înlăturată în ultimile zile ale anului 2021.

Știre prezentată în cadrul ediției din 7 ianuarie 2022 a grupajului informativ AO NEWS.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply