Quantcast
Statul Islamic isi anunta pe Internet urmatoarea tinta: o mare capitala europeana. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Statul Islamic isi anunta pe Internet urmatoarea tinta: o mare capitala europeana.

Dupa atacul de la biserica din Franta, militantii Statului Islamic pregatesc o noua lovitura.

ISIS ameninta prin canalele sale de comunicare online ca va ataca mai multe orase importante, printre care Londra, dar si New York. Fortele de ordine din Marea Britanie au fost sporite si iau in considerare un posibil atac asupra unei alte biserici, in urma aparitiei mai multor zvonuri. Politia a avertizat crestinii din Marea Britanie sa fie atenti la orice situatie care ar putea sa para suspecta sau sa se transforme intr-un atac al Statului Islamic.

Securitatea a fost sporita in tara pentru 47,000 biserici, dupa ce preotul francez in varsta de 84 de ani a fost omorat de catre musulmani.

ISIS a anuntat ca principalele orase de pe lista sa sunt Londra, New York si Washington si a postat pe reteaua sociala Telegram o poza cu Statuia Libertatii pe care era inscriptionat mesajul: “In curand Washington” si una similara cu capitala britanica.

Miercuri dimineata, liderii religiosi de la Londra si-au adunat fortele pentru sporirea securitatii dupa atac.“Crestinii si evreii sunt o tinta, dar si alte grupuri credincioase din vest si nu numai. In timp ce amenintarea terorista ramane neschimbata, indemnam oamenii sa fie extrem de vigilenti”, a declarat un inalt oficial din politia engleza.

ISIS, amenintare Londra

Sursa: stirileprotv.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply