Quantcast
Streinu-Cercel le cere românilor să nu primească voluntarii care aduc Paștile sau Lumina – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Streinu-Cercel le cere românilor să nu primească voluntarii care aduc Paștile sau Lumina

Medicul Adrian Streinu-Cercel spune că ne așteaptă zile grele, a criticat dur parteneriatul Bisericii Române cu MAI și le-a cerut oamenilor să nu primească voluntarii sau alte persoane care aduc Paștile sau Lumina.

Managerul Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș este împotriva acordului dintre MAI și Biserica Ortodoxă, în baza căruia se vor distribui Sfintele Paşti şi Lumina de Înviere către credincioşi.

Citeste si: Video: BOR a plimbat moaste pe strazile din Bucuresti pentru a alunga Coronavirusul

Nu ieșiți din casă! Dacă vrem să menținem acest aspect trebuie să stăm aceste zile acasă. Noi nu știm cine ajunge la ușile noastre. Nu trebuie să primim pe nimeni, n-are ce să caute la noi în poartă, de oriunde ar veni el! Să nu ne băgăm în casă ce n-avem nevoie. Nu e cazul de daruri de la greci”, a declarat medicul Streinu-Cercel la Antena3.

“Nu știi dacă acel lucru pe care ţi-l înmânează este contaminat sau nu”

Directorul Institutului Matei Balș a comparat voluntarii care vor să împartă Lumină și Paști în numele Bisericii Ortodoxe Române cu cei bolnavi de coronavirus și fugiți din carantină.

Profesorul le-a cerut oamenilor să nu facă greșeli pe care să le regrete peste două săptămâni.

“Ne mai trebuie 2 luni de sacrificiu și ieșim basma curată. Acest Paște ne va schimba viața în adevăratul sens al cuvântului. Poate e momentul să ne vină mintea la cap. Nu avem de ce să ne vedem cu persoane străine, care nu au ce să caute în fața casei noastre. E atât de simplu. Dacă vor asculta oamenii, vor lua lumină cu adevărat, ne vom deștepta. Virusul ăsta e foarte parșiv”, a spus Streinu-Cercel.

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Medicul a mai spus că 6 generații din familia lui au fost preoți.

“Eu sunt cel care am rupt tradiția! Dacă eu spun să stați acasă, stați acasă”, a concluzionat managerul Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply