Quantcast
Strigator la cer! Imigranții ilegali ar putea avea prioritate în spitale în fața bătrânilor suedezi – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Strigator la cer! Imigranții ilegali ar putea avea prioritate în spitale în fața bătrânilor suedezi

În conformitate cu noile linii directoare elaborate pentru a face față pandemiei, migranții ilegali din Suedia ar putea primi prioritate pentru îngrijirea sănătății în fața suedezilor de vârstă înaintată potrivit,evz.ro

Potrivit site-ului de știri Nyheter Idag, citat de Voice of Europe, Consiliul Național pentru Sănătate și Asistență Socială din Suedia a emis un set de instrucțiuni personalului medical.

Citeste si: CHINA interzice predicarea online și ordonă ca adunările de casă să fie eradicate imediat

În acest cod de conduită se afirmă în mod explicit că pacienții ar trebui tratați în funcție de starea lor de sănătate – și, astfel, de șansele de recuperare – și nu în funcție de faptul că sunt cetățeni suedezi sau nu.

În practică, acest lucru înseamnă că vârstnicii sau cei cu condiții medicale preexistente ar putea trece pe locul secund ca atenție a personalului medical, deși riscul de a nu supraviețui este mult mai mare pentru ei

Un purtător de cuvânt al consiliului de sănătate a afirmat, însă, că aceste recomandări sunt necesare pentru a stopa răspândirea virusului. Nyheter Idag a raportat deja că guvernul are în plan planuri de triaj a pacienților în cazul în care focarul copleșește serviciile de sănătate.

Dacă se întâmplă acest lucru, aceste orientări pot fi într-adevăr puse în practică – cu consecințe potențial fatale pentru mulți bătrâni.

Citeste si: Premierul bulgar: ”Nu pot închide bisericile! Eu sunt om credincios. De la această criză numai Dumnezeu ne poate scăpa!”

De altfel, experții estimează că Suedia se va confrunta curând cu o criză majoră în ceea ce privește sănătatea, dat fiind că a adoptat cu greu măsuri de limitare a contactelor umane.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply