Quantcast
STUDIU: Aproape jumătate dintre cei care mergeau înainte la biserică spun că nu au urmărit nici o slujbă online în ultimele 4 săptămâni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

STUDIU: Aproape jumătate dintre cei care mergeau înainte la biserică spun că nu au urmărit nici o slujbă online în ultimele 4 săptămâni

Aproape jumătate din cei care frecventează biserica nu au urmărit o slujbă online în ultimele patru săptămâni, iar dintre cei care au făcut-o, doar 40% spus că au urmărit serviciile bisericii lor regulate, sunt datele unui noi studiu.

Noile date oferite de Barna Group au fost subliniate în cadrul unei postări pe blogul lui Carey Nieuwhof, un fost avocat și pastor fondator al bisericii Connexus Church din Ontario, Canada.

Citeste si: EUROPA: Implantul de MICRO-CIP, următoarea provocare

În această postare, Nieuwhof a observat faptul că 48% dintre cei care frecventau biserica au raportat că ei nu s-au uitat (sau nu au urmărit) la vreo slujbă de biserică online în ultimele 4 săptămâni. Mai puțin de jumătate din ceilalți 52%, care au urmărit biserica online, au spus că au vizionat slujba bisericii lor, cu un ”uimitor 23%” care au raportat că ei au transmis online slujba altei biserici online, a spus Nieuwhof.

În timp ce anumiți lideri bisericești au vociferat pentru permiterea redeschiderii clădirilor spre a se începe slujbele în persoană, Nieuwhof (foto alăturat) a spus că acest studiu dezvăluie faptul că nu toată lumea plănuiește să se grăbească să revină pe banca lor din biserică.

Pe cât de tentant pare redeschiderea ușilor și să credem că toți vor reveni înapoi, datele (chiar acum) arată că probabil nu așa stau de fapt lucrurile”, a notat Nieuwhof. ”Așadar, distanțarea socială face imposibilă umplerea încăperilor și, până când va fi în ordine să ne adunăm în număr mai mare, o acțiune neînțeleaptă. Sălile pline sunt la luni distanță, dacă nu și mai mult.”

El a mai citat datele unui sondaj de creștere personală de pe platforma Gloo efectuat pe mii de lideri de biserică, studiu care arată că există un mic consens în ceea ce privește faptul dacă va fi ”în siguranță” să ne adunăm din nou în mod public.

Doar 21,5% dintre pastori au declarat un nivel scăzut de cazuri de coronavirus ar fi un moment bun pentru ca ei să redeschidă slujbele din nou. Circa 17% au spus că o să fie bine doar când distanțarea socială și directivele de stat acasă vor fi ridicate, în timp ce 14% spun că e bine să deschidă biserica atunci când se vor deschide și afacerile locale.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Un alt 8% au declarat că atunci când se va deschide posibilitatea de a lua masa la un restaurant local… atunci ar fi un semn bun să deschidă și biserica. Câteva procente mai mici de pastori au spus că vor să vadă mai întâi că apare o testare mai largă, redeschiderea școlilor, sau un vaccin înainte ca ei să poată ține slujbele în persoană la biserică.

Citeste mai mult aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply