Quantcast
STUDIU: Una din opt persoane crede că noul CORONAVIRUS este o farsă pentru a justifica vaccinările forțate – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

STUDIU: Una din opt persoane crede că noul CORONAVIRUS este o farsă pentru a justifica vaccinările forțate

Un sondaj de la Universitatea Cambridge a constatat că una din opt persoane din Marea Britanie crede că coronavirusul este o conspirație globalistă menită să permită guvernelor să faciliteze vaccinările forțate.Studiul, publicat în jurnalul Open Science al Societății Regale , a constatat, de asemenea, că aproape una din cinci persoane va refuza vaccinarea împotriva coronavirusului.

„Unele afirmații despre dezinformare sunt văzute în mod obișnuit ca fiabile de către o mare parte din public”, a spus dr. Sander van der Linden, coautor al studiului. „Găsim o legătură clară între credința în conspirațiile coronavirusului și reticența cu privire la orice viitor vaccin”, a adăugat dr. Van der Linden.

Studiul dă vina pe „ mesajele cu mare ecou ale rețelelor de socializare”, spunând că oamenii cred ceea ce au citit în feed-urile lor fără a se întreba dacă e adevărat.

Studiul a constatat, de asemenea, că aproape 23% dintre oameni cred că virusul a scăpat dintr-un laborator chinez după ce a fost făcut în mod deliberat.

Studiul a combinat această posibilitate legitimă cu întrebări despre 5G, ceea ce face oamenii mai sensibili la COVID și tratamente la domiciliu, cum ar fi inhalarea aerului cald de la un uscător de păr.

În total, aproximativ 8% dintre cei chestionați consideră că 5G slăbește sistemul imunitar, iar 7% consideră că uscătorul de păr ucide virusul.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply