Quantcast
SUA: Bărbat mort în accident de motocicletă declarat ca victimă Covid-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SUA: Bărbat mort în accident de motocicletă declarat ca victimă Covid-19

Un bărbat care a murit într-un accident de motocicletă a fost socotit ca un deces COVID-19 în Statul Florida, potrivit unui nou raport al FOX 35 Orlando.

Potrivit raportului, Ofițerul Agenției pentru Sănătate al districtului Orange, Dr. Raul Pino, a fost întrebat dacă victimele accidentului menționate ca infectate covid-19, au avut și alte afecțiuni medicale subiacente care ar putea să le facă mai susceptibile la virus.

Citeste si: Bill Gates solicită o vaccinare repetată împotriva Covid, iar școlile să rămână închise

Răspunsul lui Pino a fost că una dintre cele două persoane care a fost listată drept moarte COVID a murit de fapt într-un accident de motocicletă. 

Dr. Pino spune FOX 35 că „s-ar putea argumenta de fapt că infectarea cu COVID-19 l-ar fi determinat să se prăbușească”.

De asemenea, au fost puse în discuție alte discrepanțe în ceea ce privește numărul de cazuri de coronavirus din Florida.

CBS12 News a raportat vineri că zeci de laboratoare din Florida raportează încă doar teste COVID pozitive , lucru care afectează în mod eronat datele statistice.

Modul în care Florida raportează decesele prin coronavirus a fost, de asemenea, un subiect de îngrijorare pentru Jon Taylor, un student doctorat la Florida Atlantic University, care a lucrat cu profesorul de finanțe FAU Dr. Rebel Cole, în propriul tracker COVID.

Taylor și Cole spun că se ocupă nu numai de valorile inexplicabile din rezultatele pozitive ale laboratorului, dar și de modul în care DOH (Ministerul de Sănătate SUA) prezintă spitalizări și decese.

Guvernatorul Ron DeSantis, în cadrul unei conferințe de presă, miercuri, spune că legea din Florida pentru o boală raportabilă prevede că, dacă cineva se testează pozitiv, trebuie raportat. Dar legea în sine nu face ca laboratoarele să raporteze rezultate negative. Cu toate acestea, guvernatorul spune că administrația sa, probabil într-unul din ordinele sale executive, va cere laboratoarelor să raporteze și rezultatele negative ale testului COVID-19. 

Guvernatorul a recunoscut că există mai multe laboratoare care raportează doar teste pozitive pentru a îndeplini standardele legii subiacente și nu noile standarde puse în aplicare de biroul său.

Departamentul de Sănătate din Florida nu a răspuns unei solicitări de comentarii cu privire la modul în care laboratorul va asigura raportarea datelor

Despre Info Crestin News

Leave a Reply