Quantcast
SUA: Biserica Prezbiteriană a aprobat căsătoria între persoanele de același sex – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SUA: Biserica Prezbiteriană a aprobat căsătoria între persoanele de același sex

Biserica Prezbiteriană din Statele Unite ale Americii a aprobat un amendament la statutul cu privire la căsătoria între persoanele de același sex, potrivit portalului InVictory.com.

pcusa-ga

Amendamentul 14F, în care definiția căsătoriei era ca uniunea „între un bărbat și o femeie” a fost modificat, căsătoria fiind definită ca o uniune „între două persoane, în mod tradițional bărbat și femeie”. Această definiție a primit marți numărul necesar de voturi.

„Amendamentul trebuia să fie aprobat de către o majoritate de districte sau parohii, care sunt în total de 171,  rapoarteză Fox News.  Marți s-a obținut majoritea,  parohia din New Jersey confirmându-și acordul. Modificarea va intra în vigoare la 21 iunie, după înregistrarea voturilor din toate regiunile.

Carmen Fowler LaBerge, președintele Comitetului Secular Prezbiterian Conservator, ca răspuns la adoptarea amendamentului a afirmat că „Biserica Prezbiteriană (SUA) a intrat sub influența normelor sociale”.

„Acest mesaj profetic, care susținea adevărul și chema oamenii la pocăință, este acum pierdut”, – a spus LaBerge. – „a fost abandonată poziția de a fi un martor credincios a lui Dumnezeu”.
Sursa: www.stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply