SUA: După Asbury, o nouă trezire spirituală la Universitatea Auburn din Alabama

Asculta informatia

Peste 5.000 de studenți au participat la o veghe de închinare pe 12 septembrie la Universitatea Auburn. Se făceau apoi botezuri într-un lac din apropiere… în miez de noapte!

Dumnezeu continuă să atingă inimile studenților americani. În urma Universității Asbury, Lee și Samford la începutul acestui an, a avut loc o nouă trezire spirituală la Universitatea Auburn (Alabama). Pe 12 septembrie, elevii au participat la o priveghie de închinare. Au fost până la 5.000 de oameni conform CBN . “Am văzut fotbalul Auburn învingând Alabama, dar nu am văzut niciodată ceva asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în acea zi”, a declarat Michael Floyd, seniorul universitar, pentru WFSA12 News . Evenimentul a fost găzduit de ministerul pentru tineret creștin Unite Auburn.

Deși a început ca un serviciu de aducere a comunității creștine din campus, a evoluat într-o adevărată trezire spirituală. Organizația a invitat autoarea de bestseller-uri din New York Times, Jennie Allen, și pastorul Jonathan Pokluda. Muzica Pasiunii a condus închinarea.

 La sfârșitul acelui timp, s-a făcut un apel de a ne ridica pentru Hristos și zeci de mâini au fost ridicate pentru a-L urma pe Isus. Din cauza lipsei unui bazin la universitate, studenții s-au alăturat spontan unui lac din apropiere. Și așa se oficiau botezurile în miezul nopții. În martie, după trezirea spirituală a lui Asbury, revista noastră Christianity Today a dedicat un întreg dosar descifrării acestui revivalism .

Despre Info Crestin News

Leave a Reply