Quantcast
SUA: Evanghelistul Luis Palau a adunat 75 000 de persoane în California – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SUA: Evanghelistul Luis Palau a adunat 75 000 de persoane în California

În wekendul trecut, când America a sărbătorit Ziua Tatălui, mai mult de 75.000 de oameni au participat la festivalul Evanghelistul Luis Palau, în Sacramento, conform raportului dat de publicaţia Christian Telegraph şi ASSIST News Service.

La festivalul de sâmbătă şi duminică au participat şi cunoscuţii artişti creştini: TobyMac, Skillet , Mandisu, Phil Wickham şi Lincoln Brewster.

“Am fost impresionat de reacţia oamenilor din Sacramento” – a spus Luis Palau.”Ne-am rugat de zeci de ani pentru oportunitatea de a avea festival în acest stat. Pentru noi este o binecuvântare. ”

Cu săptămână înainte de festivalul evanghelistic, Luis Palau a împărtăşit Evanghelia în diferite circumstanţe, luând prânzul cu oameni de afaceri, sau prin întâlniri cu lideri ai comunităţii, şi chiar a vorbit în Capitolul statului la autorităţi. De asemenea, el a vorbit despre provocările culturii contemporane şi rolul important al părinţilor în familii.

Galerie video:


Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply