SUA: Procurorul general anunță măsuri împotriva oficialilor care amenință bisericile

Asculta informatia

Biroul Procurorului General al Statelor Unite, William Barr, a anunțat că vor fi luate măsuri împotriva oficialilor care discriminează organizațiile religioase pentru a impune regulile de distanțare socială în vederea reducerii răspândirii epidemiei cu coronavirus scrie,evz.ro

„În această săptămână sfântă pentru mulți americani, procurorul General Barr monitorizează reglementările oficialilor privind serviciile religioase”, a declarat purtătorul de cuvânt Kerry Kupec.

Citeste si: Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

„În timp ce măsurile de distanțare socială sunt adecvate în această situație de urgență, ele trebuie aplicate într-o măsură corectă, uniformă, fără a da exemple organizațiile religioase. Așteptați-vă la acțiuni judiciare de la Departamentul Justiției săptămâna viitoare”, relatează The Christian Post, preluat de tribuna.us

Multe biserici au plănuit să organizeze servicii religioase cu credincioșii stând în mașinile lor, în Duminica Paștilor, astfel încât regulile distanțării sociale să nu fie încălcate.

În Kansas, spre exemplu, guvernatorul democrat Laura Kelly a emis un ordin de limitare a întâlnirilor religioase la 10 sau mai puține persoane. Deși ordinul a fost anulat de un grup legislativ, miercuri, Curtea Supremă a decis în favoarea guvernatorului sâmbătă seara, cu câteva ore înainte de slujba de Paște, relatează The Topeka Capital Journal.

Iar luna trecută, primarul orașului New York, Bill de Blasio, a amenințat că va închide „definitiv” bisericile și sinagogile, în special dacă refuzau să se supună unui ordin de izolare la domiciliu și interzicerea adunărilor publice.

Tony Perkins, președintele Comisiei Americane pentru Libertatea Religioasă Internațională și președintele organizației creștin-conservatoare Family Research Council, a criticat comentariile lui de Blasio.

Citeste si: Globalistilor le este din ce in ce mai greu sa mentina naratiunea ,,pandemiei”.

„Amenințările incendiare și neconstituționale ale lui de Blasio de închidere definitivă a bisericilor și sinagogilor trebuie retrase sau corectate, dacă au fost greșite. Tipul acesta de ostilitate religioasă este ceea ce alimentează nesupunerea, deoarece scoate la iveală un motiv ascuns, dincolo de siguranța publică”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 61