Quantcast
SUEDIA: ELEVII UNEI ŞCOLI FORȚAȚI SĂ SE ROAGE LA ALLAH ȘI SĂ ASCULTE KORAN-UL – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SUEDIA: ELEVII UNEI ŞCOLI FORȚAȚI SĂ SE ROAGE LA ALLAH ȘI SĂ ASCULTE KORAN-UL

O școală din Suedia a decis să-și familiarizeze elevii de clasa a 5-a cu practici islamiste, astfel încât unul din profesorii de religie a recitat din Koran și i-a pus pe cei mici să se închine către Mecca, într-un experiment bizar, definit de profesori ca „joc pe roluri”.

Lecția a avut loc la o școală mică din sudul Suediei, iar elevii au fost obligați să se îndrepte către Kaaba (un sanctuar cubic aflat la Mecca) și să îngenuncheze pe preșuri de rugăciune, tipice religiei islamiste. Ca și cum asta nu ar fi fost destul, copiii au fost segregați în funcție de sex, iar fetele au fost obligate să stea în fundul clasei, așa cum femeile, în cultura musulmană sunt tratate ca ființe inferioare.

Citeste si: Suedia la un pas să-şi piardă IDENTITATEA: Peste 44% dintre elevi sunt MIGRANŢI

Un părinte revoltat, Markus, a comentat că „fiicele mele nici măcar nu voiau să se afle acolo pentru că oricum nu înțelegeau ce spune profesorul când citea în arabă din Koran”,scrie bpnews.ro

După rugăciune, copiii au ascultat muzică arăbească și au mâncat mâncăruri tradiționale, într-o copie fidelă a ritualului Eid al-Fitr, care marchează sfârșitul postului la musulmani.

Întrebați despre incident, profesorii de la școala respectivă n-au negat și au zis că era doar un joc de rol, menit să integreze studenții și să-i familiarizeze cu diferite practici religioase.

„Nu e deloc OK să spui că e un joc de rol,” a continuat Markus, „Eu îmi cresc copiii, nu școala, iar ei merg acolo să învețe lucruri care vor rămâne cu ei tot restul vieții.”

Citeste si: Suedia se confrunta cu poligamia imigrantilor, interzisa prin lege

Povestea a stârnit controversă pe rețelele de socializare, cu unii oameni comentând că e un dezastru, iar alții că va urma cu siguranță o lecție în care elevii musulmani să se roage la Dumnezeul creștin.

Cunoscând însă reacția tipică a musulmanilor (extremiști de felul lor) putem paria că asta nu se va întâmpla, deoarece nicio școală nu ar îndrăzni să supere dragii noștri imigranți musulmani.

Nu e primul scandal de felul ăsta. O poveste similară a izbucnit într-o școală din Danemarca în vară când pe rețelele de socializare a început să circule o filmare cu un băiețel care-și învăța colegii să strige „Allahu Akbar”.

Și apoi vin și ne spun să primim cu brațele deschise imigranții ăștia, așa cum a făcut și Suedia. Da? De ce? Ca și copiii noștri să fie forțați să îngenuncheze în fața lui Allah? Niciodată. Tocmai de aceea trebuie să ne apărăm granițele și tradițiile acestui neam, pentru că neamul românesc nu va accepta să fie călcat în picioare de niște barbari.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply