Quantcast
SUEDIA: NUMĂRUL CAZURILOR DE VIOL A CRESCUT CU 33% DIN CAUZA MIGRATIEI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SUEDIA: NUMĂRUL CAZURILOR DE VIOL A CRESCUT CU 33% DIN CAUZA MIGRATIEI

Asculta informatia

Numărul cazurilor de viol a crescut cu 33% în ultimii zece ani, potrivit Consiliului Național pentru Prevenirea Criminalității (Brå), cu 8% în ultimul an.

Brå a lansat săptămâna aceasta statistici preliminare pentru 2018 care arată că numărul rapoartelor de viol a crescut cu 8% în ultimul an, dar că rapoartele privind violul împotriva copiilor a crescut chiar mai mult, cu 13%, informează Expressen.

Citeste si: SUEDIA INVESTESTE 3,7 MILIOANE IN EDUCATIA SEXUALA PENTRU IMIGRANTI

Stina Söderman, cercetător și autor al raportului la Brå, a comentat concluziile preliminare, spunând: „Am vazut o creștere clară a violurilor raportate în ultimii ani”.

Potrivit agenției, în Suedia au fost raportate anul trecut 7.840 violuri, o creștere cu 614 în comparație cu 2017, iar rapoartele privind violul împotriva copiilor cu vârste cuprinse între 0-17 au totalizat 3.420. Doar în cazurile de violuri împotriva bărbaților adulți statisticile au înregistrat o scădere față de anul precedent.

Citeste si: IMAM PENTRU IMIGRANȚI: „SUNTEȚI AICI PENTRU A RĂSPÂNDI ISLAMUL” – VIDEO

În ultimul deceniu, creșterea totală a rapoartelor privind violul a fost de 33%, sau 44% în cazurile de viol împotriva femeilor adulte, deși unele dintre creșteri au fost atribuite modificărilor din legislația suedeză.

În ansamblu, criminalitatea a crescut cu două procente în 2018, cu o creștere a criminalității în majoritatea zonelor, și scăderea furturilor, cum ar fi pickpocketing și efractie.

Violența, în special violența mortală, a fost o problemă majoră în Suedia în ultimii ani, anul trecut înregistrând un număr record de împușcături fatale și Gunnar Appelgren, expert în poliția de la Stockholm, a descris anumite zone ale țării ca fiind un fel de „stare de război”.

În capitala suedeză Stockholm, au avut loc în jur de 30 împușcături fatale în ultimii doi ani, dar foarte puține acuzații, din cauza naturii crimelor, care au fost adesea legate de violența în bandă.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply