Quantcast
“SUNTEM CREȘTINI AICI”- Raspunsul grecilor catre migranti – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“SUNTEM CREȘTINI AICI”- Raspunsul grecilor catre migranti

Populația nu mai suportă invazia de atâtia ani a mii și mii de imigranți ilegali islamici de: peste 20.000 sunt adăpostiți în mahalale din insulele grecești.

Un război care acum se desfășoară pe două fronturi: la granița terestră cu Turcia, unde atacă zeci de mii de imigranți înarmați de turci și pe insulele din largul coastei anatoliene, unde sosesc constant bărci mici.

Citeste si: Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia fac front comun împotriva fluxului de migranți și sar în ajutorul Greciei

Și în timp ce atacul Edirne este în desfășurare, localnicii din Lesbos încep să împiedice debarcarea imigranților ilegali. Evident, jurnalistul intervievat rămâne de partea imigranților ilegali:

„Unii localnici blochează accesul la tabăra #Moria din apropiere pentru noi sosiri. L-am întrebat unul de ce, el mi-a spus să ma duc la dracu, ‘sau daca nu?… am întrebat. El a scos un lanț de fier și a încercat să mă lovească dar nu l-am lăsat, și el a renunțat la ei. Nu se pot descurca cu un reporter, dar vor salva națiunea”.

Localnicii din #Lesvos împiedică migranții să debarce pe insulă spunând „suntem creștini aici” .- Lucrurile scapă de sub control.

Citeste si: Danemarca: Peste jumătate din migranții musulmani devin infractori înaintea vârstei de 30 de ani

Alți patrioți au închis și tabăra Moria de pe insula Lesbos: Acum, protestatarii au încercat să mă împingă peste bord în mare pentru ca filmam batausii și lașii care țin persoane într-o barcă, nici măcar să le dea apă bebelușilor. Polițistul a spus „Nu ar trebui să-i inciti” #Lesvos O zi întunecată pentru Grecia.

Sursa: https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2020/03/02/jetzt-ist-krieg-in-griechenland-bevoelkerung-blockiert-landungen/ via  https://www.aparatorul.md

Despre Info Crestin News

Leave a Reply