Quantcast
Sute de imigranți africani ocupă terminalul unui aeroport din Franța – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Sute de imigranți africani ocupă terminalul unui aeroport din Franța

Asculta informatia

Video a arătat că sute de imigranți ilegali au atacat un aeroport francez și au ocupat duminică un întreg terminal, cerând să se întâlnească cu premierul țării.

Imaginea posted on Twitter postată pe Twitter arată aproximativ 500 de imigranți care au strigat în Terminalul 2 al aeroportului Charles de Gaulle, în timp ce o duzină de ofițeri de poliție cu echipamentul tactic îi observa.

„Franța nu aparține francezilor! Toată lumea are dreptul să stea aici!”, se aude o persoană care strigă într-un difuzor.

Protestul a fost organizat de grupul de sprijin pentru migranți La Chapelle Debout,, care a spus că membrii lor se numesc „Veste negre”.

Grupul se prezintă în mijlocul perioadei lungi de luni de zile a „mișcării vestelor galbene” asupra reformelor fiscale. Cetățenii francezi sunt obligați să poarte veste galbene în vehiculele lor pentru situații de urgență.

Într-o declarație oficială, grupul „Veste negre” a cerut să se întâlnească cu Primul Ministru Edouard Philippe cu privire la politica de azil a țării, precum și cu liderii companiei Air France. Ei au cerut companiei aeriane „să oprească orice participare financiară, materială, logistică sau politică privind deportarile imigranților”.

Duminică, o delegație a Air France s-a întâlnit cu grupul „Veste negre”, told local newspaper Le Parisien. a declarat un membru al ziarului local Le Parisien.

Un imigrant care a participat la protest a avertizat că nu va fi ultimul.

„Am avizat Air France că vor urma alte acțiuni”, a declarat el.

Protestul a închis terminalul, deși operatorul Aeroports de Paris a spus că niciun zbor nu a fost afectat.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply