Quantcast
Tabara pentru persoane cu dizabilitati la Sinaia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tabara pentru persoane cu dizabilitati la Sinaia

Este un lucru cat se poate de evident faptul ca pentru persoanele cu dizabilitati mai mult sau mai putin grave, orice zi petrecuta in afara domiciliului poate fi considerata o mare binecuvantare.

Desigur, astfel de ocazii nu sunt prea multe, deoarece orice deplasare in afara casei presupune un ajutor din partea altor persoane, resurse financiare si un efort personal din partea persoanelor bolnave care, de cele mai multe ori, devine istovitor.

In alta ordine de idei, in contextul unei societati egocentice si, prin urmare, cu preocupari vizand doar satisfacerea propriilor interese si placeri, organizarea unei tabere pentru persoanele cu dizabilitati, asa cum este si Tabara organizata in perioada 2026 octombrie 2013 de la Sinaia, este o adevarata minune. O minune pe care Dumnezeu o infaptuieste chiar prin aceste persoane bolnave, deoarece in momentul formularii acestui anunt nu exista nici un fel de sponsorizare sau sprijin material din partea cuiva, ci numai speranta si credinta.

In mod cert insa, Dumnezeu care lucreaza prin oameni poate face ca aceste cuvinte sa ajunga si la inima celor care pot sa dea o mana de ajutor acestui proiect, fie biserici, fie organizatii, fie persoane fizice, astfel incat un numar insemnat de persoane cu handicap sa poata petrece aceasta perioada in studierea Cuvantului lui Dumnezeu si in partasie sfanta.

Pentru cei care doresc sa fie parte a acestei lucrari este pus la dispozitie numarul de telefon 0724 775 082 al persoanei care organizeaza aceasta tabara, Ionicã Ghica, un om prin care, desi imobilizat si el intr-un scaun cu rotile, Dumnezeu lucreaza pentru oamenii suferinzi.

Fie ca prin sprijinul celor care ii inteleg si ii iubesc pe acesti oameni cu probleme de sanatate, niciunul dintre ei sa nu poata spune, asemenea paraliticului din Evanghelia dupa Ioan (cap.5, vers.7), “Doamne, nu am pe nimeni”!

Si desigur, dupa lecturarea acestui anunt, fie ca multimea crestinilor care se plang de neajunsurile sau circumstantele nefericite ale vietii sa realizeze ca intotdeauna sunt oameni mai aprig incercati decat ei si care suspina mult mai adanc dupa un dram de fericire!

www.infologosploiesti.blogspot.ro

Despre

Leave a Reply