Quantcast
Tânără din ISRAEL a murit după ce s-a vaccinat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tânără din ISRAEL a murit după ce s-a vaccinat

Familia unei tinere din Israel care a murit de miocardită după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului dă vina pe spitalul care a tratat-o, informează Times of Israel.

Shirel Hilel, în vârstă de 22 de ani, a primit a doua doză de vaccin la jumătatea lunii martie, potrivit relatării făcute de sora ei, Nofar, pentru Channel 13 news. În urma vaccinului, aceasta a spus că nu se simte bine și că are dureri musculare.

Ulterior, starea lui Hilel s-a înrăutățit și a început să aibă dificultăți de respirație și durere în piept, astfel că a fost internată la Safed’s Ziv Medical Center. La spital, a fost diagnosticată cu miocardită (inflamația mușchiului inimii).

Potrivit postului de televiziune, au mai existat și alte cazuri de miocardită în rândul israelienilor vaccinați cu ambele doze, dar „toate” au fost tratate cu succes, inclusiv pacienții cu o stare mai gravă decât cea a tinerei Hilel.

Aceasta a fost transferată în cele din urmă la cardiologie, unde familia ei susține că nu a fot supravegheată suficient de personalul medical. Sora ei a spus că a stat lângă ea și a văzut cum nimeni nu venea să constate ce se întâmplă când monitorul care înregistra pulsațiile transmitea semnale sonore de alertă.

Două zile mai târziu, pacienta a cedat.

„Pur și simplu, starea i s-a deteriorat sub ochii lor și nimeni, absolut nimeni, nu a mișcat un deget”, a spus sora decedatei.

Un avocat al familiei a spus că rudele lui Hilel intenționează să dea în judecată spitalul.

Ziv Medical Center a spus că Hilel a primit același tratament ca și alți pacienți care și-au revenit în decurs de doar câteva zile.

„În ultima zi la spital, starea ei a început să se înrăutățească. S-au dezvoltat tulburări persistente ale ritmului cardiac ce nu răspundeau la îngrijirea acordată și, după încercări insistente de resuscitare, a fost declarat decesul. Împărtășim durerea familiei cauzată de această pierdere grea”, au declarat reprezentanții spitalului pentru Channel 13 news.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply