Quantcast
TÂNĂRA VIOLATĂ DE MUSULMANI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

TÂNĂRA VIOLATĂ DE MUSULMANI

Tânăra violată de musulmani a fost arestata de poliție ​​pentru că a dezvăluit că bandele islamice urmăresc fetițe albe în zona lor. Un fenomen care este prezent în Marea Britanie. Poliția locală a arestat-o ​​pentru „probe edificatoare” – după ce a postat fotografii cu bătăile pe care se presupune ca le-a suferit – și a susținut că nu a găsit nicio dovadă despre existența bandei.

Acesta este un alt episod al fenomenului bandelor de imigranți pakistanezi la prima, a doua și a treia generație care au violat fetele engleze timp de zeci de ani. Vorbim despre mii de violatori și mii de victime.
Ultimul caz este cel al unei tinere care a fost masacrată de un grup de imigranți pakistanezi, deoarece nu s-a opus la violul în grup.

Citeste si: DANEMARCA: Închisorile devin ISLAMICE – Detinutii non-musulmani obligati sa participe la rugaciunea ISLAMICA

Victima s-a prezentat la secția de poliție locală din nordul Angliei și a raportat violul. Ca în atâtea cazuri anterioare care au stârnit controverse și apoi au redus la tacere anchetele parlamentare, fata a fost singurul subiect al anchetei de această dată.

Așa că acum câteva zile a decis să facă public:

Bild auf Twitter anzeigen

Citeste si: Mărturia emoționantă a unui sirian de religie creștină: „Am fost ostatic al Statului Islamic timp de cinci luni”

Această dezvaluire a costat-o libertatea, deoarece „ar afecta ancheta în curs”. Acest lucru este destul de frecvent în Anglia, unde corectitudinea politică și presiunea politică au împiedicat ani de zile investigații serioase cu privire la violul comise de bandele de imigranți pakistanezi care violează fetele locale. Majoritatea sunt fiice ale familiilor fără parinți.  

Citeste mai departe pe: invictuswebmedia.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply