Quantcast
Tanzania: Pastor decapitat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tanzania: Pastor decapitat

Mathayo Kachili, pastor al Bisericii Adunărilor Penticostale ale lui Dumnezeu din Buseresere, Tanzania, a fost decapitat de către un grup de extremişti religioşi, într-un atac asupra bisericii, pe 11 februarie (Christian Today).

Acest lucru a fost dezvăluit de către AG News care l-a citat pe Mike McClaflin, director al Misiunilor Globale AG pentru Africa, spunând: “Creşterea ostilităţii şi a violenţei faţă de creştinii din diferite zone ale Africii ne provoacă îngrijorări mari pentru fraţii şi surorile noastre, şi mai ales pentru pastorii noştri. Rugăciunile noastre sunt alături de familia pastorului Mathayo Kachili, dar şi de alţi pastori ai Adunărilor Penticostale ale lui Dumnezeu din Tanzania şi de misionarii din cadrul Adunărilor Penticostale Canada care lucrează în Africa de Est.”

În lumina evenimentelor tragice din Tanzania şi a persecuţiei care are loc în întreaga lume, directorul executiv al Misiunilor Globale AG, Greg Mundis, îndeamnă creştinii să îşi intensifice rugăciunile pentru biserica suferindă. “Trebuie să continuăm a ne ruga pentru fraţii şi surorile noastre în contextul acestei tragedii din Africa de Est şi pentru biserica globală suferindă. Urmarea lui Cristos are un preţ, aşa cum a spus El. Ascultarea credincioasă şi sacrificiul credincioşilor precum pastorul Kachili ar trebui să ne motiveze la rugăciune mai fierbinte şi cu mai multă credincioşie pentru cei care suferă pentru Numele lui Cristos.”
Sursa:Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply