Țara care a devenit “paradisul morții” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Țara care a devenit “paradisul morții”

Asculta informatia

“În Belgia, un nou raport arată că mii de pacienți sunt uciși împotriva voinței lor prin legea eutanasiei. Potrivit Daily Mail, din 13 iunie a.c., un studiu arată că unul din șaizeci de decese (1,7%) sunt oameni care nu doresc să moară. Jumătate dintre ei au fost persoane peste 80 de ani. Două treimi dintre cei eutanasiați nu sufereau de o boala mortală. Familiile nici măcar nu au fost informate, deoarece legea prevede că decizia aparține personalului medical.
euth-765oij
Studiul a fost publicat în Jurnalul Medical de Etică; această publicație consideră ceea ce se întâmplă în Belgia este un adevărat scandal. Autorul ei, Prof. Raphael Cohen-Almagor, Universitatea din Hull, a declarat:

“Decizia conform căreia viața nu merită osteneala de a mai fi trăită, nu este în mâinile pacientului ci în mâinile medicilor. De asemenea, trebuie remarcat faptul că sfârșitul deliberat al vieții fără cerere explicită din partea pacienților, se aplică în Belgia mai mult decât în toate celelalte țări care subscriu acestei practici, inclusiv Olanda. Este îngrijorător faptul că unii medici își asumă responsabilitatea de a scurta în mod deliberat viața pacienților fără a ști ceea ce aceștia își doresc cu adevărat. S-a ajuns în situația în care medicii au dreptul de a decide viața sau moartea bolnavilor. ”

Astfel, Belgia a devenit “paradisul morții.” Din 2002 mii de pacienti au fost exterminați. Din 2014 o altă lege permite eliminarea copiilor cu boli incurabile sau dizabilități (…) ”

Traducere: ACC
Sursa:lesalonbeige.blogs.com via e-communio.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close