Quantcast
Tara din EUROPA unde s-a inceput testarea monezii digitale – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tara din EUROPA unde s-a inceput testarea monezii digitale

În timp ce preocupările globale cresc din cauza epidemiei de coronavirus – cu efecte vizibile deja în creșterea economică – experții în finanțe caută noi soluții pentru a elimina moneda fizică, chash-ul ,potrivit semnelevremurilor.com

Una dintre cele mai eficiente pare a fi înlocuirea banilor fizici cu un nou tip de monedă virtuală, urmând exemplul bitcoin, care a avut un mare succes.

Citeste si: SUEDIA: ELEVII UNEI ŞCOLI FORȚAȚI SĂ SE ROAGE LA ALLAH ȘI SĂ ASCULTE KORAN-UL

Chiar dacă în primă instanță se vor folosi telefoanele inteligente pentru accesarea fondurilor, în cele din urmă la acest sistem vor avea acces doar cei care vor primi un terminal electronic în trupul lor, așa cum este scris: „Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.” (Apoc. 13:16-17).

Clipa revenirii Domnului pentru a-Și chema Biserica acasă se apropie cu pași repezi, iar ultimele pregătiri trebuie făcute cât mai repede. Ești pregătit să-L întâlnești pe Dumnezeu?

Suedia a început să testeze propria monedă virtuală: coroana electronică, e-krona. Intenția este ca valuta virtuală să poată fi folosită pentru orice operațiune bancară, de la plăți până la depuneri și retrageri, printr-un portofel electronic sau printr-o aplicație pe telefoanele inteligente. Potrivit Băncii Centrale a Suediei, plata în coroane electronice va fi la fel de ușoară ca trimiterea unui text.

Citeste si: În Suedia „echipa parentală” înlocuiește „mama și tata”

În ianuarie, băncile centrale din Marea Britanie, Japonia, Suedia, Elveția și țările zonei euro și-au unit forțele pentru stabilirea unei bănci centrale de valută virtuală. Aceasta este diferită de criptomonede, ca bitcoin, care sunt controlate de companii private. În schimb, coroana electronică, de exemplu, va fi controlată în permanență de banca centrală a Suediei, pentru a evita speculațiile.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply