Quantcast
Tara din Europa unde VOR SĂ CONSTRUIASCĂ UN TEMPLU LUI SATAN, ŞI SĂ RIDICE UN MONUMENT LUI BAPHOMET – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tara din Europa unde VOR SĂ CONSTRUIASCĂ UN TEMPLU LUI SATAN, ŞI SĂ RIDICE UN MONUMENT LUI BAPHOMET

Templul satanei, care are sediul oficial la New York, a depus o cerere autorităţilor din Atena pentru permisiune de a-şi construi o biserică în suburbia metropolitană din Kifissia. Cerea cuprinde de asemenea un proiect de amplasare a unei statui lui baphomet, alături de statuia lui Ioan din Kapodistrias din aceeaşi zonă.

Această sculptură e proiectată să aibă o înălţime de 2.1m şi reprezintă imaginea satanei în forma lui baphomet. Este similară cu cea inaugurată în Little Rock, în centrul administrativ din statul Arkansas, SUA.

Imaginea lui baphomet sub forma unui chip antropomorf de ţap cu aripi care stă pe un tron, simbolizează satana. În spatele său, pe tron este reprezentată o pentagramă (steaua răşturnată, simbol al satanismului), iar copiii sunt atraşi din ambele părţi ale statuii. Acesta este simbolul oficial al templului satanic din Grecia, care a fost înfiinţat oficial în 2013.

Sataniştii cer să fie inaugurat un monument în Kifissier, bazîndu-se pe legea care asigură egalitatea cultelor religioase.

Traducere: aparatorul.md

Sursa: https://rua.gr/news/obschestvo/34212-v-afinakh-khotyat-postroit-tserkvi-satany-i-postavit-pamyatnika-bafometu.html

Despre Info Crestin News

Leave a Reply