Quantcast
Templul Satanic afirma ca Trezoreria SUA l-a recunoscut ca biserica scutita de taxe – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Templul Satanic afirma ca Trezoreria SUA l-a recunoscut ca biserica scutita de taxe

Grupul se considera „o organizatie religioasa non teista dedicata la practica satanica si la promovarea drepturilor satanice”.

Templul Satanic (TST in engleza), o organizatie cu sediul in Salem, statul Massachusetts, afirma ca Serviciul de Impozite Interne al SUA le-a acordat statutul unei organizatii non-profit care se acorda bisericilor, sinagogilor si moscheilor. Aceasta conditie ar proteja TST prin aceleasi legi federale care guverneaza bisericile americane care functioneaza ca organizatii de caritate.

https://www.instagram.com/p/BwpikC5hJrY/?utm_source=ig_web_copy_link

„Suntem incantati sa anuntam ca, pentru prima data in istorie, o organizatie satanica a fost recunoscuta de guvernul federal al Statelor Unite ca biserica „, declara grupul in contul lui din Instagram.

Potrivit informatiilor AP, declaratia TST vine dupa primirea de la US Internal Revenue Service. (IRS, pentru acronimul sau in limba engleza) o scrisoare in care li se certifica clasificarea „biserica sau o conventie sau asociatie de biserici”. Potrivit agentiei, aceasta clasificare confera TST statutul de institutie scutita de taxe, deoarece, potrivit legii americane, bisericile sunt in general scutite de la prezentarea declaratiilor fiscale.

Conform unui comunicat al grupului din aceasta saptamana pentru anuntarea noului sau statut si citat de Bloomberg, Templul Satanic se considera el insusi „o organizatie religioasa non teísta dedicata practicii satanice si promovarii drepturilor satanice.

Documentul adauga ca grupul „intelege figura satanica ca un símbol al naturii inerente a omului, reprezentant al revoltei eterne, investigatie luminata si libertate personala in loc de o zeitate sau fiinta supranaturala”.

Reprezentantul IRS a refuzat sa faca comentarii cu privire la aceasta tema, cand a fost contactat de agentie. SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply