Templul SATANIC și-a retras sponsorizarea evenimentelor SODOMITE – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Templul SATANIC și-a retras sponsorizarea evenimentelor SODOMITE

Asculta informatia

Templul Satanic din Idaho s-a retras de pe lista sponzorilor unui eveniment LGBT Pride desfășurat în weekend în Idaho, Statele Unite, după ce ceilalți sponsori au aflat despre implicarea grupului satanist și au început să-și retragă sprijinul.

CBN News informează că, Templul Satanist din Idaho a fost inițial unul dintre sponsorii unui eveniment din luna Pride destinat copiilor și familiilor, ce a fost anunțat cu mesaje anti-creștine și o petrecere Drag Dance. Dar se pare că, după ce unii dintre ceilalți sponsori au aflat că Templul Satanist este implicat, au început să se retragă de la eveniment, iar apoi Templul Satanist s-a retras definitiv.

Purtătorul de cuvânt al Templului Satanist, Lucien Greaves a confirmat informația, spunând că alte organizații începeau să anuleze sponsorizările după ce au aflat că templul participa la eveniment, potrivit Idaho Tribune.

Criticii paradelor LGBT, inclusiv mulți părinți, celebrități și politicieni, spun că marșurile sunt de natură extrem de sexuală și nepotrivite pentru copii. Dar activiștii LGBT au împins aceste manifestații în parcuri, școli, biblioteci și chiar în unele biserici.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close