Quantcast
Teolog celebru: revenirea lui Iisus Christos va avea loc între 2018 şi 2028 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Teolog celebru: revenirea lui Iisus Christos va avea loc între 2018 şi 2028

Dr. F. Kenton Beshore, preşedintele Societăţii Biblice la nivel global, cea mai mare organizaţie care distribuie Biblii în lume, a declarat că revenirea lui Iisus Christos va avea loc între 2018 şi 2028.

kenton_beshore_spune_ca_revenirea_lui_isus_va_avea_loc_intre_2018_si_2028 (Foto: raptureready.com)Deşi recunoaşte că nimeni nu poate şti data exactă a revenirii, Beshore a afirmat că există multe semne în lumea contemporană care arată spre revenirea lui Iisus. Beshore, care are cinci doctorate în teologie, crede că Apocalipsa, ultima carte a Bibliei, are o profeţie specială pentru evrei, care se vor întoarce la Dumnezeu.

Însă pentru ca acest lucru să aibă loc, este necesar ca oamenii să promoveze adevărul Scripturii până la marginile Pământului, inclusiv în rândul evreilor. În comunicatul de presă pe care l-a emis ieri, el a adăugat că toţi credincioşii trebuie să profite de această vreme de criză economică, politică şi spirituală, care este cea mai importantă şansă de a evangheliza tot Pământul, informeazăChristian Post.

Beshore nu este primul care face supoziţii cu privire la data revenirii lui Iisus. Anul trecut, pastorul Harold Camping a „profetizat” că ziua judecăţii va veni pe 21 mai, iar sfârşitul lumii pe 21 octombrie, creând panică printre americani. După ce sfârşitul lumii nu a venit, Camping a declarat că s-a înşelat şi că îi pare rău pentru că a susţinut nişte idei care au fost eronate.

Societatea Biblică este o organizaţie creştină ce a distribuit peste 60 de milioane de Biblii în peste 65 de ţări din întreaga lume.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply