Teoria că virusul gripei chineze, coronavirus, a fost creat în laborator este tot mai plauzibilă.

Asculta informatia

Twitter a blocat site-ul de știri financiare Zero Hedge de pe platforma de socializare, după ce publicația a realizat un articol în care făcea legătura dintre un cercetător chinez din Wuhan și coronavirus, transmite Reuters.

Zero Hedge a spus că a primit o notificare de la Twitter în care este acuzată că a încălcat ”regulile privind abuzul și hărțuirea”.

Articolul despre care este vorba este intitulat ”Acesta este omul din spatele pandemiei coronavirusului?” și a fost publicat și de portalul nostru.

Peng este cercetător la Institutul de Virusologie din Wuhan, și lider al Grupului privind Infecțiile și Imunizările cu virusuri la lilieci.

Zero Hedge scrie că acesta este unul dintre cei mai buni experți în domeniu din China, lucrează la un laborator de cel mai înalt nivel și este, din 2009, cel mai important cercetător la nivel mondial din domeniul sistemului imunitar al liliecilor ce poartă și transmit virusuri letale.

Principalul lui domeniu de studiu este cercetarea modului în care liliecii pot fi infectați cu cele mai periculoase virusuri din lume – inclusiv Ebola, SRAS și coronavirus – fără a se îmbolnăvi.

Ca parte a studiilor sale, Peng a cercetat tulpini mutante de coronavirus care au învins imunitatea naturală a unor lilieci.

Începând cu luna noiembrie, laboratorul său a început să angajeze cercetători cu studii post-doctorale pentru a-l ajuta în studierea super-coronavirusurilor și infectării liliecilor.

”Ceva ne spune că, dacă cineva vrea să afle cu adevărat ce a provocat pandemia cu coronavirus ce a infectat mii de oameni în lume, ar trebui să-i facă doctorului Peng o vizită”, scrie Zero Hedge în finalul articolului.

Se pare că cenzura spune multe despre veridicitatea celor afirmate în articolul din Zero Hedge, iar teoria că virusul gripei chineze, coronavirus, a fost creat în laborator este tot mai plauzibilă.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *