Quantcast
Teroriştii ‘sunt în general bărbaţi de confesiune musulmană – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Teroriştii ‘sunt în general bărbaţi de confesiune musulmană

Teroriştii „sunt în general bărbaţi de confesiune musulmană”, a declarat CEO-ul Ryanair, Michael O’Leary, într-un interviu publicat în ediţia de sâmbătă a The Times, scrie agerpres.

Referitor la securitatea în aeroporturi, directorul-executiv al cunoscutei companii low-cost irlandeze a declarat cotidianului britanic că, în opinia sa, controalele ar trebui să fie mai puţin restrictive pentru familii pentru că nu există „practic” nicio şansă ca printre ele să fie terorişti. Dar Michael O’Leary (58 de ani) a lăsat să se înţeleagă că acestea ar trebui să se concentreze asupra bărbaţilor musulmani.

Citeste si: Musulmanii distrug crucile creştine în toată lumea

„Cine sunt teroriştii? Ei or să fie bărbaţi celibatari care călătoresc singuri”, a spus el.

„Nu se pot spune anumite lucruri pentru că ar fi rasism, dar ei sunt în general bărbaţi de credinţă musulmană”, a continua CEO-ul Ryanair, adăugând:”Dacă de aici vine ameninţarea, trataţi-o!’

Un purtător de cuvânt al Consiliului musulmanilor din Marea Britanie l-a acuzat de „islamofobie’ în paginile aceluiaşi ziar.

Deputatul laburist Khalid Mahmood a apreciat de asemenea că O’Leary „încurajează rasismul”.

Citește și : Grecia: Biserici ortodoxe vandalizate în mod repetat de refugiați

„‘În Germania săptămâna aceasta, un bărbat alb a ucis opt persoane. Ar trebui oare să facem profilul oamenilor albi pentru a vedea dacă sunt fascişti?”, a adăugat el, făcând referire la atentatul cu motivaţii rasiste din Hanau.

CEO-ul Ryanair, Michael O’Leary, este cunoscut pentru remarcile sale controversate. El a sugerat deja că ar trebui ca pasagerii care călătoresc în picioare să plătească pentru folosirea toaletelor, iar pasagerii obezi ar trebui să plătească mai mult.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply