Quantcast
TEXAS: Clinica pentru copii transgender se închid – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

TEXAS: Clinica pentru copii transgender se închid

O clinică pentru copii transgender din Dallas, Texas a fost închisă după ce activiștii pentru drepturile copiilor au organizat demonstrații împotriva membrilor consiliului spitalului și au acuzat programul de abuz asupra copiilor, informeaza CBN.

Guvernatorul Texasului Greg Abbott a anunțat că efectuarea de operații de schimbare a sexului asupra minorilor este o formă de abuz asupra copiilor.

Un grup numit Salvați Copiii Texasului a organizat mai multe proteste împotriva programului GENECIS la spitalul pentru copii din Dallas, argumentând că administrarea de blocante de pubertate copiilor este abuzivă.

Cu toate acestea, activiștii transgender susțin că aceste intervenții medicale sunt abordarea cea mai plină de compasiune pentru tinerii și copiii care suferă de disforie de gen.

Jennifer Lahl, fondatorul Centrului pentru Bioetică, a spus pentru CBN că „eforturile de a le permite copiilor să ia propria decizie de a schimba sexul lor biologic fără aprobarea părinților sunt inadmisibile. Un copil de 7, 8 sau 9 ani nu este suficient de matur pentru a decide extirparea uterului sau administrarea de blocante hormonale.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply