Quantcast
TEXAS: Într-o parcare, zeci de polițiști s-au adunat la rugăciune pentru colegul lor contaminat cu CORONAVIRUS – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

TEXAS: Într-o parcare, zeci de polițiști s-au adunat la rugăciune pentru colegul lor contaminat cu CORONAVIRUS

Asculta informatia

Personalul Departamentul șerifului din districtul Harris din Texas s-a strâns miercuri, 8 aprilie, la rugăciune într-o parcare a unității, aflând că unul dintre agenții acestui serviciu de ordine publică este în stare critică, infectat cu COVID-19 relateaza, revistacrestinulazi.ro

Sergentul Raymond Scholwinski de la secția Precinct 2 din Humble a fost internat într-o unitate de terapie intensivă (UCI), după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. El lucrează în poliția districtului Harris de 26 de ani.

Citeste si: COVID-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan ? Medicul care a descoperit HIV este convins

„Raymond Scholwinski este acea persoană specială pe care o întâlnești rar. Nu există o singură persoană care să spună vreodată ceva negativ despre Raymond ”, a declarat cpt. Mike Koteras pentru postul local de televiziune KPRC. „Împreună cu soția și copiii săi sunt o familie minunată pentru care ne rugăm și îi invităm pe toți să facă același lucru”.

Departamentul a postat pe rețelele de socializare fotografii ale adunării, la care au participat și doi dintre copii lui, și, de asemenea, a încărcat pe youtube un scurt videoclip care conține o rugăciune pentru Scholwinski și familia.

„Părinte, venim acum la Tine, în numele lui Isus și te rugăm, Părinte, să te atingi de această familie”, s-a rugat Lt. Shannon Bowdoin, capelanul acestui departament al șerifului. „Îți cerem, Doamne, ca să îl cercetezi chiar acum pe Ray, în camera de spital unde se află… și prin puterea Ta și autoritatea Ta suverană, să te atingi de fiecare celulă a corpului său?” Apoi s-a rugat pentru pacea și încurajarea familiei. „Părinte, binecuvântează-ne pe fiecare dintre noi cu prezența Ta. Să știm fiecare dintre noi că nu ne lași niciodată părăsiți”, a spus Bowdoin, „așa cum la această Sărbătoare vedem că moartea n-a putut birui, ci a fost învinsă de viață…”

Bryce Scholwinski, unul dintre copii, a vorbit celor adunați în parcare îndemnându-i „să continue a se gândi și ruga pentru tata, pentru familia noastră și pentru lucrătorii din sistemul medical”. Zeci de membri ai departamentului, dar și alți trecători au stat cu măști pe față și distanțați regulamentar unii de alții în afara vehiculelor lor de patrulare, mulți ridicând mâinile în rugăciune.

Citeste si: COVID-19: Americanii declară război Noii Ordini Mondiale!

„În aceste condiții, trebuie să ne menținem distanța”, a declarat șeriful Ed Gonzalez la postul de televiziune KHOU. „Dar nu am vrut să ratăm acest moment pentru a onora pe Ray și familia lui din Districtul 2 și a le anunța că suntem în sprijinul lor deplin.” Potrivit KPRC, 33 de persoane din cadrul șerifului districtului Harris au fost diagnosticate cu COVID-19.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply