Quantcast
The Life Book distribuie Cartea Vieţii în şcoli – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

The Life Book distribuie Cartea Vieţii în şcoli

Războiul cultural a început, în 1960, cu o mişcare de dezaprobare a rugăciunilor în şcolile publice. Religia a fost constant scoasă afară din şcoli, iar acum doar 4 procente din adolescenţii Statelor Unite sunt creştini.,,Adolescenţii de astăzi reprezintă generaţia cea mai analfabetă din punct de vedere al Bibliei din istoria Statelor Unite”, spune Carl Blunt, Preşendinte şi Director General Executiv al Mişcării The Life Book,organizaţie ce încearcă să reintroducă Cuvântul lui Dumnezeu în şcoli.

Mişcarea The Life Book (Cartea Vieţii) este o organizaţie care urmăreşte să prezinte Biblia într-un mod captivant pentru elevii de liceu. Ei distribuie cărţi ce cuprind o scurtă prezentare generală a Vechiului Testament şi a Evangheliei după Ioan folosind o formă interactivă la care pot să participe studenţii aducând comentarii sincere şi întrebări din viaţa reală. Pentru distribuire organizaţia lucrează în parteneriat cu misiunile de tineret ale bisericilor locale. Acestea primesc gratuit cărţile şi le furnizează elevilor din grupurile de tineret, împreună cu îndrumările necesare. Tinerii profită de ocazia de a duce Cuvântul lui Dumnezeu în şcolile lor şi dăruiesc câte o ,,Carte a Vieţii” colegilor şi prietenilor lor. În una sau două săptămâni elevii reuşesc să dăruiască toate cărtile pe care le primesc.

Din ianuarie 2010, mai mult de 2 milioane de exemplare din ,,Cartea Vieţii” au fost distribuite. Aproximativ 3 milioane de cărţi au fost printate pentru a fi distribuite în anul şcolar 2012-2013.

Denisa Bulzan

Sursa: Charisma News via mediacbee.

Despre

Leave a Reply