Quantcast
Toate masacrele religioase din ultimul an, de care nu ați auzit nimic, au ceva în comun: au fost uciși CREȘTINI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Toate masacrele religioase din ultimul an, de care nu ați auzit nimic, au ceva în comun: au fost uciși CREȘTINI

Toate masacrele religioase din ultimul an, de care nu ați auzit nimic, au ceva în comun … în loc de musulmani, au fost uciși CREȘTINI

(Natural News) La 27 ianuarie, extremiștii musulmani au detonat o bombă la catedrala romano-catolică de pe insula filipineză Jolo, omorând aproximativ 20 de persoane și rănind alte zeci de oameni. Dar probabil că nu ați auzit despre acest masacru religios oribil, deoarece făptașii erau teroriști islamici violenți care îi vizau pe creștini, ceea ce înseamnă că media de stânga l-a ignorat complet.

Deși deseori sunt nedeclarate, au existat de fapt sute de atacuri similare ale musulmanilor împotriva creștinilor, doar în ultimul an, iar aproape niciunuia nu i s-a acordat atenție mediatică la nivelnațional, să nu mai vorbim la nivel mondialAsta pentru că singurele tragedii care au fost raportate vreodată de către mass-media mincinoasă sunt cele care propagă o narațiune anti-albi, anti-arme și anti-creștină.

Luați cel mai recent masacru presupus armat în Noua Zeelandă, de exemplu. În primul rând, mass-media mincinoasă nu vrea să tacă în legătură cu asta, și multe dintre aceste centre de propagandă dezvoltă, de fapt, narațiuni false despre presupusul trăgător, pur și simplu pentru că este un bărbat alb, care se presupune că a desfășurat un act violent împotriva musulmanilor, în timp ce ei se închinau în moscheile lor.

Este scenariul perfect pentru ca mass-media de stânga să o ia razna cu tot felul de narațiuni nebune, care îi învinuiesc pe albi, pe conservatori și chiar pe președintele Trump și pe ”retorica” lui,pentru acest act nociv de violență, în timp ce lansează subiecte de discuție anti-Al doilea amendament. Dar aceleași buletine de dezinformare nu au fost găsite nicăieri, când creștinii filipinezi au fost uciși cu sânge rece în numele lui Allah – de ce oare?

La urma urmei, ambele incidente sunt similare, în sensul că un grup religios a fost vizat de nișteteroriști deranjați, care au recunoscut deschis că au plecat după sânge nevinovat. Diferența este însă că, în ochii stângii, este perfect potrivit ca viețile creștinilor să fie curmate de extremiști, deoarece aceasta este considerată toleranță. Dar atunci când musulmanii sunt vizați, este automat ”islamofobie” și rasism al oamenilor albi împotriva oamenilor cu pielea brună.

Musulmanii omoară tot timpul CREȘTINI și alți nevinovațidar mass-media mincinoasă îi ignoră cu totul

Atacul terorist religios menționat mai sus, care a avut loc în Filipine, cu greu poate fi considerat un incident izolat. Acestea se întâmplă tot timpulpeste tot în lume – deși persoanele obișnuite suntcomplet în necunoștință față de ele, datorită unei permanente perturbări din partea mass-media, menită să acopere adevărul.

În ceea ce privește această scriere, până în acest an au fost înregistrate 453 de atacuri teroriste islamice în 31 de țări diferite – și acestea sunt doar cele care au fost raportate. În total, doar în 2019și până acum, au existat un șocant număr de 1.956 de persoane ucise de teroriști islamici și alți2019 oameni răniți, potrivit TheReligionOfPeace.com.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply