Quantcast
Tragedie în familia pastorului Gentry Eddings – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Tragedie în familia pastorului Gentry Eddings

Un pastor din Carolina de Nord trece printr-o tragedie cutremuratoare. Cei doi copii au murit in urma unui accident de masina petrecut acum cateva zile.
Gentry Eddings si sotia sa Hadley, insarcinata in 8 luni se intorceau acasa de la o nunta in familie impreuna cu fiul lor Dobbs, in varsta de 2 ani.
La un moment dat, un camion comercial care circula cu viteza a lovit masina cu putere, ceea ce a dus la moartea celui mic si la accidentarea grava a sotiei insarcinate. Aceasta a fost dusa de urgenta la spital pentru o operatie de cezariana in incercarea de a salva copilul nenascut. Din nefericire, copilul a murit cateva ore mai tarziu.
29113C8500000578-0-image-a-49_1432574447520
Gentry Eddings, pastor asistent la Forest Hill Church, si-a amintit cu lacrimi in ochi, in fata adunarii, de clipele fericite pe care le-a petrecut alaturi de fiul lui de doi ani si cat de entuziasmat era in asteptarea celui de-al doilea copil al familiei.
David Chadwick, pastorul din Forest Hill Church, a spus ca intreaga adunare este alaturi de familia Eddings.„Gentry si Hadley sunt iubiti de noi toti. Sunt oameni cu o integritate morala enorma. Amandoi au o credinta profunda, dar vor trece prin momente forte grele in zilele si saptamanile ce vor urma… Nu exista cuvinte pentru a descrie cat de tristi se simt acum… E greu pentru o familie sa piarda un copil, cu atat mai mult doi si atat de mici.”

Pastorul si sotia il iarta pe tanarul care a provocat tragedia

Matthew Deans, 28 de ani, soferul camionului care a provocat teribilul accident a fost acuzat de omor prin imprudenta si pentru ca a circulat cu viteza mare in oras.
Cu toata durerea pricinuita de moartea celor doi copii, David Chadwick si sotia lui, au spus membrilor bisericii ca il iarta pe tanarul care a provocat tragedia.

Despre

Leave a Reply