Quantcast
Transgender la 8 ani. Baptiste a devenit Lilie. Tatăl copilului s-a consultat și cu asociația LGBT – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Transgender la 8 ani. Baptiste a devenit Lilie. Tatăl copilului s-a consultat și cu asociația LGBT

Din Franța vine o nouă informație menită să hrănească ideologia de gen. Este vorba de un copil care, potrivit părinților săi, a fost atât de deprimat încât a spus că vrea să moară. Apoi, în februarie, băiețelul de 8 ani le-a mărturisit părinților că este bolnav pentru că se simțe ca o fetiță prizonieră în trupul unui băiat. Iar acum Baptiste a devenit Lilie.

Familia, care locuiește în Aubignan, în sudul Franței, a cerut școlii, la care băiatul devenit fetiță este în clasa a treia, să recunoască schimbarea numelui. „La început, administrația școlii nu era convinsă. Se întrebau dacă Lilie era conștientă de toate acestea sau dacă nu cumva era infliuențată de noi”, a explicat tatăl pentru La Stampa. Un psiholog a însoțit-o pe fetiță câteva zile în clasă, iar în final școala a acceptat schimbarea numelui.

„Nu știm dacă asta va dura. Știm că există oameni care se simt fete în acest moment al vieții și care apoi se simt din nou băieți ”, spune mama  copilului. Părinții copilului transgender spun că înainte aveau unele „prejudecăți” dar au resuștit să le depășească „Am avut câteva idei stereotipe după ce am văzut bărbați îmbrăcați în femei. Dar m-am răzgândit rapid pentru că fiica mea nu este travestită”, spune tatăl copilului. Întrebat dacă nu este prea devreme ca un copil de 8 ani să aibă conștiința sexuală, acesta a răspuns:„ „Am fost  să ne consultăm și cu asociațiile LGBT de aici. Ne-au explicat că la această vârstă, conștiința există din acest punct de vedere.”

activenews.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply