Quantcast
Transgenderismul – noua „vacă sacră” a progresismului liberal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Transgenderismul – noua „vacă sacră” a progresismului liberal

Asculta informatia

Un studiu recent realizat de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor, agenție federală în SUA, n.tr.) arată că 2% dintre elevii de clasele 9-12 se identifică drept „transgender”. Aceștia suferă o confuzie profundă despre identitatea lor de gen și odată cu aceasta suferă toate riscurile psihologice și fizice. Statistici din surse de încredere dau semnalul de alarmă: epidemia de disforie de gen crește exponențial printre tineri.

Conform CBC, dacă cel mai mare Spital de copii din Ottawa avea, în urmă cu 10 ani, unul sau doi copii care căutau să-și schimbe sexul, în 2018, 189 de copii li s-au adresat cu această solicitare. Iar un alt spital canadian, din provincia British Columbia, a înregistrat anul trecut 240 de cazuri de copii care doreau să „tranziționeze”, comparativ cu 20 în 2013.

Citeste si: Ce se întâmplă când manualele copiilor noştri sunt scrise de activiştii LGBT?

În Londra, clinicile de schimbare a sexului nu mai fac față la invaziei de pacienți din ultimii ani. Din păcate mulți medici fac intervenții drastice, de multe ori ireversibile pentru a „trata” acești copii, de multe ori prin experimente macabre: terapie hormonală, medicamente pentru blocarea hormonilor și uneori intervenții chirurgicale de tranziție de la un gen la altul, care, de fapt, echivalează cu mutilarea ireversibilă a corpului.

Totul a devenit fezabil pentru medicina modernă. Fără nici o reținere, noua clasă de medici se erijează întru atotputernicie drept „re-făuritori” ai trupului uman. Dar copy-right-ul este deținut de Dumnezeu, care l-a creat într-o armonie perfectă, uimitoare.

Apar tot mai multe mărturii că adevărata derută legată de gen a victimei apare abia mai târziu, la „trezire”, când ea nu mai poate da înapoi, de cele mai multe ori, din nebunia schimbării genului. Apar dereglări grave ale personalității, tulburări psihice și emoționale.

Unii au dorit să-și facă un titlu de glorie din refăurirea omului din perspectiva genului, dar eșecul s-a dovedit răsunător în multe cazuri, aducând cu el o pleiadă de probleme fizice și psihice. Poate există, dar pe rețelele sociale  nu am văzut nici o mărturie onestă de mulțumire și satisfacție pe care cineva să o dea la mai mulți ani de la schimbarea genului. În schimb am văzut mai multe mărturii de profund regret.

Cum s-a ajuns la acest fenomen alarmant? Grupările care promovează disforia de gen fac presiuni asupra elevilor, spunându-le că nimic „nu e sigur” în privința biologiei și că totul e posibil referitor la identitatea noastră și la gen. Să cercetăm, să descoperim noi înclinații și noi atracții, noi senzații și noi simțiri. Toate acestea însă nu contribuie cu nimic nici la edificarea personalității elevilor, nici la împlinirea acesteia. Ajută doar la deruta și dereglarea lor, la ceea ce psihologia numește disforia de gen. Elevii ajung să se întrebe oare nu mai sunt băiat, sau să-și spună n-am fost niciodată fată – dacă aș putea deveni ceea ce imaginația mea îmi arată a fi atractiv?

Presiunea transgender – un abuz asupra copiilor

Câte obsesii și amăgiri se pot naște astfel…

Este un abuz față de copil a-i sugera asemenea monstruozități!

Cercetătorii au descoperit în cele mai multe cazuri antecendente de abuz în mediul în care copilul a crescut, abuzuri care au cauzat disforia de gen. S-a mai constatat de către personalul „clinicilor de tranziție gender” că copiii au fost „antrenați” de activiștii gender ce să spună, astfel încât psihologii au de fapt șanse mici să-i poată ajuta cu adevărat pe copii.

Prescrierile de tratamente se fac cu o viteză îngrijorătoare, fără a se cunoaște suficient efectele secundare și impactul pe termen lung. Iar medicina, la rândul ei, este supusă presiunii politice care îndeamnă părinții să ceară acces facil și necondiționat la aceste proceduri. Argumentele etice pălesc în fața acestei campanii promovate la cel mai înalt nivel într-un mod anti-științific și opresiv.

Într-un recent caz absolut oribil, un judecător canadian a decis că un tată nu poate împiedica medicul să-i dea fiicei sale minore hormoni care să îi ajute „tranziția” la băiat. În alt caz, un muncitor în construcții a fost arestat pentru că a făcut haz de o femeie transgender – un bărbat biologic îmbărcat în femeie. Apoi mai avem și cazul unei femei de 38 de ani arestată de față cu copiii săi pentru că s-a certat cu un activist transgender pe Twitter. Tot recent, celebra jucătoare de tenis Martina Navratilova, susținătoare LGBT, a îndrăznit să ridice întrebarea dacă e corect ca un bărbat transgender să concureze în sport cu femei. Imediat, ea a fost „executată” și denigrată de activiștii LGBT.

S-a constatat că există și un factor de contagiune socială în răspândirea rapidă a disforiei de gen – Rapid Onset Gender Dysphoria – care se impune brusc și zăpăcește mințile copiilor, în special ale fetelor. S-a dovedit că „vedetele” transgender pot avea un impact devastator pentru mințile fanilor lor.

Dacă transgenderismul va deveni acceptat de populație, atunci liderii revoluției sexuale își vor putea revendica victoria. Și ei știu asta. Chiar cu prețul copiilor inocenți care vor trebui să sufere în numele acestei ideologii.

Un studiu CDC arată că 35% dintre adolescenții transgender au încercat să se sinucidă anul trecut, sunt mai predispuși la activitate sexuală înaintea vârstei de 13 ani comparativ cu copiii normali, sunt mai înclinați să nu folosească nici o metodă de prevenire a sarcinii și să folosească alcool sau droguri înainte de a face sex.

Activiștii transgender folosesc aceste date pentru a se victimiza: cauza necazurilor, spun ei, ar fi marginalizarea lor de către „bigotism”.

Un autor a observat că această ideologie devine o amăgire în masă. Nu ar fi prima din istorie, dar fără îndoială că este cea mai gravă:

„Dacă apatia care definește cultura noastră politică domnește suveran și majoritatea oamenilor tind să-i ignore pe activiștii transgender care ne colonizează școlile și ne îndoctrinează copiii, atunci vom vedea o generație profundvătămată celebrând moartea bunului simț și prevestind sfârșitul civilizației occidentale.”

Chiar dacă extremiștii gender hărțuiesc și umilesc cetățenii de rând pentru neacceptarea ideologiei lor, lucrând din greu la obținerea unor constrângeri legale și la pedepsirea celor din tabăra adversă, noi tot nu vom fi de acord. În joc este viața copiilor noștri și viitorul societății.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply